SYILDIZ
07.10.2008 02:04:12
arkadaslar ben gülemiyorum utaniyorum eger vira bunlari kendin uydurmus alinti yapmis olmasan bile türkiyemizin gercegi genclerimizin ziyanligi yazik
_VeRa_
07.10.2008 11:24:23
Ha buarada bana vira demişsin

sanırım yanlışlıkla oldu
SYILDIZ
09.10.2008 08:18:37
byby:)merhaba vera´cim benim mesajimi lütfen alinmayacak sekilde tekrar tekrar oku lafim senin kisiligine degil türkiyedeki gencligimizeydi bende gectim o siralardan sen haberleri türkiyenin gündemini yakindan takip ediyormusun özelliklede bir dis ülkede yasiyormusun bilmiyorum eger dis ülkede olsanda karsilastirsan bir kelimeyle degil örnekleriyle gösterilecek cok sey var bu konuda karsilastir ve arastirma yaparsan ne kadar karamsar olmadigimi belki anlarsin.benim anlatmak istediklerim cok derin bu sayfa galiba mizah icerikli ben mizah degil ciddi icerikli bir mesaj yazinca rahatsiz ettim usura bakmayin nsenizi kacirdim.lütfen bu mesajimdanda bir pay cikarma sadece anlamaya calisirsan sevinirim yeni mizah mesajlarinda basarilar
SYILDIZ
09.10.2008 08:20:54
merhaba vera´cim benim mesajimi lütfen alinmayacak sekilde tekrar tekrar oku lafim senin kisiligine degil türkiyedeki gencligimizeydi bende gectim o siralardan sen haberleri türkiyenin gündemini yakindan takip ediyormusun özelliklede bir dis ülkede yasiyormusun bilmiyorum eger dis ülkede olsanda karsilastirsan bir kelimeyle degil örnekleriyle gösterilecek cok sey var bu konuda karsilastir ve arastirma yaparsan ne kadar karamsar olmadigimi belki anlarsin.benim anlatmak istediklerim cok derin bu sayfa galiba mizah icerikli ben mizah degil ciddi icerikli bir mesaj yazinca rahatsiz ettim usura bakmayin nsenizi kacirdim.lütfen bu mesajimdanda bir pay cikarma sadece anlamaya calisirsan sevinirim yeni mizah mesajlarinda basarilar
_VeRa_
09.10.2008 11:13:02