ALMANCAX => Cafe almancax

Konu: Kiyamet koptugunda Gazete haberleri nasil olur Sizce

Sayfa: [ 1 ] 2

25.09.2008 00:22:02

Sabah : Biz Öldük!

Anadolu ajansi : Kiyamet koptu (A.A)

Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi!

Dünya Gazetesi : IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek.

Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular

Erkekçe : Ayin hurisi

Fanatik Gazetesi : Bu maçin galibi yok!

Cumhuriyet : Sonunda Ata'miza kavustuk.

Bilim Teknik : Evren hakkinda bütün bilmediklerimiz...

Oyun dergisi : Game Over

Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin!

Para : Kiyametten kar yapmanin 100 yolu

Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis!

Aktüel : Mahser günü yaninizda olmasi gereken 2 sey: Sevaplar ve Isiya dayanikli elbise

Auto Show : Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model arabalar

Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi

Hürriyet Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok!

Milliyet Meral Tamer : Zebaniler, delik kazanlarin üreticisini Seytan'a sikayet etti.

Radikal : Yeni dosyayi açiyoruz: Yesil itiraf ediyor. Aslinda kiyametten Susurluk çetesi sorumlu.

Show TV Reha Muhtar : Sayin Zebani, kazanlarin yaninda terlemiyor musunuz?

ATV Hakan Aygün : Mahser yerinde Fordculuk çok yaygin,izliyorsunuz sayin seyirciler, biyikli bey, nasil arka saflarda çalisiyor...

Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler,kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor...

Basbakanlik Basin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskanligi Devletimiz, bütün yaralari saracaktir. !!!!!! 

Alinti...

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Kasus 25.09.2008 00:28:39

Öncedende okumustum bunu ama yinede yeni okuyormusum gibi cok güldüm. Kim yaptiysa cok güzel yakistirmis.  yaril:)

mekin2000 25.09.2008 02:17:04

emeğinize sağlık okuması gerçekten çok keyifliydi, ama şu Reha Muhatar'la ilgili kısma çok güldüm

25.09.2008 02:21:16

Alıntı yapılan: mekin2000 - Eylül 25, 2008, 02:17:04 ÖÖ
emeğinize sağlık okuması gerçekten çok keyifliydi, ama şu Reha Muhatar'la ilgili kısma çok güldüm

Bende bende  :haha: :haha: :haha:
ama en cokta Kiyamet kopmus gateteci hala yaziyo is basinda ya ona güldüm :haha: :haha: :haha:

hemde ne yazilar zebaniler le röpörtaj, seytani elestirmeleri

suda süper komik  :haha: :haha: :haha: :haha:

Hürriyet Ertugrul Özkök : Iyimserligi elden birakmayalim, hiç olmazsa cehennemde isinmak için yakit parasi yok! :haha: :haha: :haha:

mekin2000 25.09.2008 02:28:49

yaw hakikaten gece yaw , bu gazetecilerin gecesi gündüzü, savaşı barışı, ahireti kıyameti yok yaw 7/24 görev başındalar ahirete kadar diycem ama ahiret de gelmiş çatmış bunlar hala yazıyo :) :D

bu arada şu sembolleri ben anca klavyeden ekleyebiliyorum herhangi bir seçenek çıkmıyor karşıma siz nasıl yapıyorsunuz? aslında bazen çıkıyor ama ben de anlamadım? :)

25.09.2008 02:32:27

Alıntı yapılan: mekin2000 - Eylül 25, 2008, 02:28:49 ÖÖ
yaw hakikaten gece yaw , bu gazetecilerin gecesi gündüzü, savaşı barışı, ahireti kıyameti yok yaw 7/24 görev başındalar ahirete kadar diycem ama ahiret de gelmiş çatmış bunlar hala yazıyo :) :D

bu arada şu sembolleri ben anca klavyeden ekleyebiliyorum herhangi bir seçenek çıkmıyor karşıma siz nasıl yapıyorsunuz? aslında bazen çıkıyor ama ben de anlamadım? :)

Mesaj yazarken önizlemeye gec orda hepsi  :haha: söyle resmi bir gecit yaptiralim  okey:)

alkis:) yuppi:) clap:) dance:) kop:) okey:) yaril:) funny:) byby:) cofe:) halayy:) hiihi:) utanan:) kur;) :haha: ::) ;D :D ;)  :angel: :laugh: yuppi:) ya:) clap:)

25.09.2008 02:34:55

Kanal 6 : Izliyorsunuz sayin seyirciler,kazanlarin içi bir volkan gibi, insanlar bagris çagris yaniyor, kizariyor...

Bak vijdansiz gazeteciye millet kizarsin o haber pesinde  :haha: :haha: :haha:

mekin2000 25.09.2008 02:47:48

heeeeey sağolasın artık ben de sembol ekleyebileceğim  alkis:) yuppi:) clap:) halayy:)

ayrıca şunlar da çok komik

Alıntı yapılan: gece - Eylül 25, 2008, 12:22:02 ÖÖ
Aktüel : Mahser günü yaninizda olmasi gereken 2 sey: Sevaplar ve Isiya dayanikli elbise

Auto Show : Sirat köprüsünde saniyede 100 km ye ulasan son model arabalar

Arena Ugur Dündar : Cennete rüsvetle kaçak giren günahkarlarin tüyler ürperten dosyasi

aktüel'in eklemesi gerekenler, 1- ısıya dayanıklı televizyon, 2-klima, 3- yanmayan gazete  :haha:

autoshow'da Allah ıslah etsin ne diyim yani, hala rant peşindeler hala para peşindeler

Uğur Dündar da bi alem kıyamet kopmuş zaten tüyleri ürpertebilecek daha maksimum ne olabilir ki yani?  yaril:)

25.09.2008 02:53:54

Elle : Yargi gününde aninda 10 kilo verin! :haha:

Kiyamettedemi kilo derdiyle ugrascaz  funny:)

Erkek dersinede bak huru seciyorlar Allahim ya cok komi bunlar  yaril:)

Erkekçe : Ayin hurisi :haha: :haha: :haha:

Hafta Sonu : Ayhan Isik ile Hülya Avsar gizlice bulustular buda ayri bir alem yaril:)

_VeRa_ 25.09.2008 13:29:10

Alıntı yapılan: gece - Eylül 25, 2008, 12:22:02 ÖÖ

Zaman : Biz demistik, böyle olacagi belliydi!

Cumhuriyet : Sonunda Ata'miza kavustuk.

Oyun dergisi : Game Over

Star Gazetesi : Sok! Kandirildik, Seytan aslinda iyiymis!

kop:)
Ben bunlarda koptum kop:) kop:)

26.09.2008 02:56:54

Alıntı yapılan: mekin2000 - Eylül 25, 2008, 02:47:48 ÖÖ
heeeeey sağolasın artık ben de sembol ekleyebileceğim  alkis:) yuppi:) clap:) halayy:)

Sen sagol ;)

khoLpa$aLı 26.09.2008 13:26:13

cok komikmis tesekkurler paylasimin icin.

...mystery... 26.09.2008 20:40:18

süpermiş çok teşekkür ederim çok güldüm :haha:

talay68 26.09.2008 23:38:34

paylaşımiçin teşekürler çok komikmiş  :haha:

dielosch 27.09.2008 19:50:06

çok güldüm aynı zamanda da bir garip oldum.Aklıma ölceğim gün ve yaşanacaklar geldi.Umarım hepimizin yeri Cennet olur arkadaşlar...

Sayfa: [ 1 ] 2