ALMANCAX => Etkin Öğrenme ve Almanca Kelime Ezberleme Yöntemleri

Konu: 25 Dil Bilen Barry Farber'den Teknikler

Sayfa: 1 2 [ 3 ]

...mystery... 16.03.2009 17:35:12

rica ederim bulduğum kadarıyla sizlerle paylaştım... alkis:) işinize yaradıysa ne mutlu bana... alkis:)

gülsüm81 26.03.2009 00:38:55

Bir süredir yeni grafik programlarına gömülmüştüm,umarım öğrendiklerimi unutmamışımdır.Yeni bir taktik düşünmeye başladım.Kelime ezberlerken kağıdın bir tarafına artikelli almanca kelime, diğer tarafına ingilizce kağıdın başka kıvrık kapalı yerine türkçe yazacağım,ya kafam çok karışacak yada başaracağım.Umarım sürmenaj olmam.Sonucu burada paylaşacağım.  yuppi:)

...mystery... 26.03.2009 16:04:31

Alıntı yapılan: gülsüm81 - Mart 26, 2009, 12:38:55 ÖÖBir süredir yeni grafik programlarına gömülmüştüm,umarım öğrendiklerimi unutmamışımdır.Yeni bir taktik düşünmeye başladım.Kelime ezberlerken kağıdın bir tarafına artikelli almanca kelime, diğer tarafına ingilizce kağıdın başka kıvrık kapalı yerine Türkçe yazacağım,ya kafam çok karışacak yada başaracağım.Umarım sürmenaj olmam.Sonucu burada paylaşacağım.  yuppi:)
merakla bekliyorum sonucu... alkis:) umarım işe yarar.. alkis:)

rockdry 07.02.2010 17:07:19

Evet ,insan istedikten sonra öğrenemeyeceği dil olmaz :)
Çok teşekküler

_DiLaYYY_ 01.10.2010 23:27:42

herkese slm, ben nerdeyse 10 senedir avusturyada yasiyorum. 15 yasimda geldim, geldigimdede utangaclik vardi, atilgan bi kisiligimde yok malesef. oturdugum bölgedeki insanlar cok kaba konusuyorlar, almancayi düzgün konusmuyorlar, konusulanlar kolay kolay anlasilmiyor. ben almancanin üstünede cok düsmedim ama zaman gectikce ögrenme istegim fazlalasiyor.nerdeyse konusulan herseyi anliyorum ama konusmaya ve cümle kurmaya gelince pek yapamiyorum, bide galiba bende kaba konusmaya alismisim bildigim gramatigide kullanamiyorum. konusmami nasil düzeltebilirim? yardim edebilirmisiniz? ALMANCAYI GÜZEL VE KIBAR KONUSMAK ISTIYORUM.

burda emegi gecen herkese tsk.

Sayfa: 1 2 [ 3 ]