...mystery... 11.12.2008 21:05:02
Alıntı yapılan: gece - Aralık 11, 2008, 07:33:59 ÖS
Ben bu konuyu bir kac kez okudum ne yazicami inanin bilemedim o kadar emek varki burda bunun tesekkürü kelimelerle ifade edilemez
elinizdeki tüm imkanlari bizler icin kullaniyorsunuz buna süphe yok.
Allah sizden ve ekibinizden milyon kez razi olsun.
Sevgili üyeler bize düsen sadece calismak, calismak, calismak . Her konu elinizin altinda Sözlük dedik oda.
Sevgili Esmanin dedigi gibi dil ögrenmek kolay degil ama gerekli .![]()
Hepimize kolay gelsin ...
Almancax yöneticisi Muharrem beye ve ekibine cok cok Tesekkür Ediyorum.
Saygilar...
endoplazmikretikulum 18.12.2008 16:13:40
Sezer- 19.12.2008 11:21:24
Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Aralık 11, 2008, 05:28:04 ÖS
Bazı arkadaşlar a1 sınavını kazanamadıkları için veryansın etmişler yine.
Kazansalardı al gülüm ver gülüm olacaktı.Onlarınki kuyruk acısı, başka birşey değil.
Buyrun efendim, sitede istemediğiniz kadar ders var, kelime var, yazılı anlatım var, sesli anlatım var, hadi bunları bir kenara bırakalım isteyen herkese bedava Almanca eğitim cd'leri dağıtıyoruz.
20.000 tane üyemiz var, biz 20.000 tane Almanca eğitim cd'sini ücretsiz vermeyi vaad ediyoruz.
Siz söyleyin, bu kriz ortamında 20.000 (Yirmi Bin) tane Almanca eğitim cd'sini bedavaya kim kime verir?Ücretsiz selam bile vermiyorlar bu devirde ya.
Şimdi söyleyin, sizce biz kimi destekliyoruz?

19.12.2008 22:04:14
Alıntı yapılan: Sezer- - Aralık 19, 2008, 11:21:24 ÖÖSayin Sezer Sizi Banlayan Olmadigina Gore, Fikirlerinizi Bizleri Hristiyan Tarafi Olarak Gostermeye Varacak Kadar Pervasizca ifade ediyorsunuz, Bence siz daha sorunun ne oldugunu bilmiyorsunuz ki cozüm üretebilesiniz. Burda sahte kahramanlik yapmak ise yaramaz, aglamak, sizlanmak, olaylara Allahi kitabi dini alet etmek cok ucuz davranislar bunlar, size biz realiteyi gosteriyoruz, Siz Allaha inanciniz yoksa ayri konu diye soze basliyorsunuz. Buna cevap bile vermeyecegim,
MuhaяяeM Arkadasım sözlerinde beni kastediyor gibi yargılarcasına konuşmussun..
Ben kazandım veya kazanmadım bu benim için farketmez.
Allah a inancınız olsun kazansam da kaybetsemde bu konuyla ilgili hep tartışacagım.
ama hayır Bizim Allah a da inancımız yok diyorsanız o ayrı konu !
Benim bu tartışmalarım Allah için hak'ları istediğimizdendir.
Al gülüm ver gülüm deyipte başkasını düşünmeyenler ile karıştırmayın..
Beni tanıdıgınız yakın olduklarınızla karıştırmayın.
Demek istedigim şudur ki.. Artık kendi halkımızı savunacagımıza Hiristyan haLkını savunuyoruz..
yazık ne olacak biziim halimiz *?
AlmanLar bu uygulamadan çok memnun
gibisinden..
neyse..
Canınızı fazla sıkmak gibi olmasın..
Forum dan memnun olmadıgımıızı da söylediğimizi hatırlamıyorum..
Allah razı olsun emegi tüm geçenlerden..
formunuzu begenmessek burda işimiz olmaz zaten..
ama belki yöneticilerden bazıları Benim gibi böyle tartışanları sevmez..
Ugraşmak istemez BanLar..!
Forum da sadece gülüp eylenmek olmaya bilir bazen böyle can sıkan şeylerde ola bilir..
Bunun için SabırLa söylenmek istedigini AnlamaLı Güzel bir şekilde anlatmaya çalışmaLıyız..
Allah a amenetsiniz...
...mystery... 19.12.2008 22:07:09
Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 19, 2008, 10:04:14 ÖSher işe neden Allah ve Din karıştırılıyor anlayamıyorum herkesin elinde oyuncak oldu bu konu...
Sayin Sezer Sizi Banlayan Olmadigina Gore, Fikirlerinizi Bizleri Hristiyan Tarafi Olarak Gostermeye Varacak Kadar Pervasizca ifade ediyorsunuz, Bence siz daha sorunun ne oldugunu bilmiyorsunuz ki cozüm üretebilesiniz. Burda sahte kahramanlik yapmak ise yaramaz, aglamak, sizlanmak, olaylara Allahi kitabi dini alet etmek cok ucuz davranislar bunlar, size biz realiteyi gosteriyoruz, Siz Allaha inanciniz yoksa ayri konu diye soze basliyorsunuz. Buna cevap bile vermeyecegim,
Cozumun Parcasi Olamayan Sorunun Parcasi Olur, Siz Sorun Parcasi Olarak Yasaminiza Devam Edin, Biz Yardima Ihtiyaci Olan Insanlara Yardim Etmek Icin Vaktimizi Harciyacagiz Burda, Sanirim Size Haketmediginiz kadar vakit ayirmakla diger arkadaslarima yeterince haksizlik yaptim.
bencede cevap vermemekle en doğrusunu yaparsınız ATAAN bey çünkü bu konu gerçekten çok uzar... 
Sezer- 20.12.2008 16:44:53
Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 19, 2008, 10:04:14 ÖS
Sayin Sezer Sizi Banlayan Olmadigina Gore, Fikirlerinizi Bizleri Hristiyan Tarafi Olarak Gostermeye Varacak Kadar Pervasizca ifade ediyorsunuz, Bence siz daha sorunun ne oldugunu bilmiyorsunuz ki cozüm üretebilesiniz. Burda sahte kahramanlik yapmak ise yaramaz, aglamak, sizlanmak, olaylara Allahi kitabi dini alet etmek cok ucuz davranislar bunlar, size biz realiteyi gosteriyoruz, Siz Allaha inanciniz yoksa ayri konu diye soze basliyorsunuz. Buna cevap bile vermeyecegim,
Cozumun Parcasi Olamayan Sorunun Parcasi Olur, Siz Sorun Parcasi Olarak Yasaminiza Devam Edin, Biz Yardima Ihtiyaci Olan Insanlara Yardim Etmek Icin Vaktimizi Harciyacagiz Burda, Sanirim Size Haketmediginiz kadar vakit ayirmakla diger arkadaslarima yeterince haksizlik yaptim.
20.12.2008 17:11:26
20.12.2008 17:26:44
Alıntı yapılan: omerenkur - Aralık 20, 2008, 05:11:26 ÖSUniversite Mezunlarinda Bu Sart Aranmiyor Fakat Hangi Üniversite ve Bolum Oldugu Onemli Burda
ataan sana bir sorum olacak sezer yardımcı olmak icin yazı yazmışın bunlardan birine uyuyorsen dil bilmek zorunlu değil diye
üniversite mezun olmak şartınıda yazmışın üniversite mezun olunca almanca sertifika istemiyorlarmı yardımcı olursan sevinirim tşk ederim
BABYISH 23.12.2008 04:30:19
23.12.2008 11:38:09