ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: vizem sonunda Allahıma şükür elimde

Sayfa: [ 1 ]

ahmetpamuk2 29.10.2008 11:11:08

arkadaslar bu duyguları ınsAllah bekleyen herkes yasar vızım dun elıme gectı yarın gıdıyorumm.bekleyen herkes sın ınsAllah en yakın zamanda cıkar vıze sı halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) clap:)

SEVGI-40 29.10.2008 11:34:37

hayirli yolculuklar sevindim senin adina Allah herkese nasip etsin tüm bekleyenlere

selimdestan 01.11.2008 12:28:27

Hayirli Olsun Kardes ßende Cikinca Cok Sevinmistim Almanya  ya Geleli 1,5 Sene Oldu Hele Bi GeL  : )

Tolga55 07.11.2008 14:17:34

ahmetpamuk benim bi sorum olcaktı galiba sende çapraz sorguya girmişsin,ayın 20 sinde eşimle bende  sorguya alıncaz   :-\ neler sordular bide türkçemi soruyolar çapraz sorgudan sonra vizen ne kadar sürede çıktı ??? bu konuda bilgisi olanlarında yazmasını istiyorum şimdiden teşekkürler

ali özdemir 06.02.2009 00:14:28

SLM ARKADAŞALR LÜTEN BANA  YARDIMCI OLUN İNANKİ KAFAYI YİYCEM  BEN 10 09 2008 EYLÜL AYINDA AYLEBİRLEŞİMİ OLARA VİEYE BAŞ VURDUM AVUSTURYAYA BENİM VİEZENİN ORDAN GÖNDERDİKLERİNİ SÖYLYROLAR AVUSTURYADAN BURAYA  TR YE GÖNDERİLMİŞ İSTANBULDAN BAŞ VURDUM 9 GÜN OLDU GÖNDERİLMİŞ BANA HALKA  HABER GELMEDİ HER ARAMAMDA BEKLEYİN BİZ SİZİ ARIYCAZ DİORLAR HİÇ İNANMİYORUM ONLARIN ASRIYCANA  KAFAM ÇOK KARIŞIK LÜTFEN SİZER YARDIMCI OLUN ARARLARMI BENİ NEZAMAN ARARLAR BEN BURAYA  İLK DEFA GİRİYORUM ŞİMDİ BUGUN GİRDİM AMA  YARIN GİREBİLCEMİ HİÇ SANMIYORUM ÇOK KARIŞLIK YERLERDEN GİRDİM CEVAP YİNEDE

10.03.2009 17:42:04

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: [ 1 ]