merveTURANGÜRKAN
20.07.2010 19:06:01
merveTURANGÜRKAN
20.07.2010 19:22:45
DAHA İİ OLABİLİRDİ TEKRAR YAMADIM 25 DK ERKEN BITIRDIM BEN HIC TEKRAR ETMEDIM BEKLEDIM TEKRAR ETSEYDIM EMINIM YANLIZLARIMI BULUCAKTIM DAHA II ALICAKTIM HIZLI HIZLI YAPTIM ZAMAN YETMEZSE DIE 20-25 DK VARDI BITIRDIM OTURUP BEKLEDIM VE SONUC ***79*** ALDIM BUNADA SUKUR AMA DAHADA İİ OLABILIRDI
SSTERN
21.07.2010 11:13:09
Atan kardeş, merhaba.
Ben Antalya'dan Esma. Adını "Mektubun sırları" olarak verdiğim çalışmamı hiç sormadan yayınladığın için seni emek hırsızı olarak görüyorum.
Fakat diğer arkadaşlara faydası olduysa ne mutlu....
rufio_tr
08.04.2012 21:33:38
Hacılar...! Daha sınava girmedim hazırlanıyorum. Yarın bi deneme sınavı çekmeyi düşünüyorum götede. Ama size şunu söyliyim: Necmettinli mektuplar gereksiz uzatmalarla dağıtmış durumu. Ben bilmem beynim bilir. Hani benim hatun konuya vakıf ordan biliyorum.
unicat
24.07.2012 01:51:50
Arkadaslar tesadüf internette arastirirken bu formu bul gercekten almanyaya gidecekler icin cok yararli bir site bende genelde almanca konustugum icin mektup yazmada ve yazida zayifim 30:12:2012 sinavim var arkadasin hazirladigi mektup yazma gercekten cok hosuma gitti bana yardimi olucagimdan cok emini tekrarda ellerine saglik kardesim hayirlisi ise bende almanya yoluna yeni basladim
Alıntı yapılan: unicat - Temmuz 24, 2012, 01:51:50 ÖÖ
Arkadaslar tesadüf internette arastirirken bu formu bul gercekten almanyaya gidecekler icin cok yararli bir site bende genelde almanca konustugum icin mektup yazmada ve yazida zayifim 30:12:2012 sinavim var arkadasin hazirladigi mektup yazma gercekten cok hosuma gitti bana yardimi olucagimdan cok emini tekrarda ellerine saglik kardesim hayirlisi ise bende almanya yoluna yeni basladim 
--> Merhaba, sana nasıl yardımcı olabilirim? İstersen Almanca sohbet edebiliriz.