ALMANCAX => Almanca A1 Sınavı, A2, B1, Almanca KPDS, KPSS ve Diğer Almanca Sınavlar İle İlgili Paylaşımlar

Konu: A1 Aile Birleşimi Sınavındaki Mektubun Sırları

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ]

merveTURANGÜRKAN 20.07.2010 19:06:01

BEN 16 TEMMUZDA ANKARADA SINAVA GIRDIM SINAV COK BASIT KORKMAYIN BEN ILK KORKULARLA GITTIM ORDA HEYCANIM SIFIRDI HIC HERCAN YADA PANIK YAPMADIM EN YUKSEK PUAN KONUSMADAN ALDIM 23,24 DIERLERI 19.92 CIVADI İİ ALDIM BUGUN SERTİFİKAM GELDI İLK SEFERDE 2 AYLIK CALISMAYLA ALDIM SONUNDA SERTIFIKAMI AMA GECE GUNDUZ CALISTIM HERSEYIN BASI AZIM VE ORDA HEYCANLANMAYIN EN ONEMLISI ORTAM COK İİ COK KIBARLAR VE COK ANLAYISLILAR BANA BAGIRIOLAR BEKLEMIOLAR DENDI AMA ALAKASI YOK COK İİ LERDİ KORKMAYIN UNUTMAYINKI SINAVA GIRMEDEN SINAVIN NASIL OLDUGUNU GÖREMEYIZ SNAVA GIRECEK OLANLAR YORUMLARA COK TAKILMASIN OKUMASINDA SNAVA GIRENE KADAR AZIMLE CALISIM ZATEN OLUCAK HOCAMIN DEDIGI GIBI YA ARKADARLAS ELMA-ARMUS- GEL-GİT- AL - VER BU YA BUNUMU YAPAMIYCAZZZ YAPARIZ KORKMAYIN ALLAH HERKESE GOBLUNDEKI MURADINI VERIR İNş. KORKMAYINNN GERCEKTEN BASIT dance:) dance:) dance:)

merveTURANGÜRKAN 20.07.2010 19:22:45

DAHA İİ OLABİLİRDİ TEKRAR YAMADIM 25 DK ERKEN BITIRDIM BEN HIC TEKRAR ETMEDIM BEKLEDIM TEKRAR ETSEYDIM EMINIM YANLIZLARIMI BULUCAKTIM DAHA II ALICAKTIM HIZLI HIZLI YAPTIM ZAMAN YETMEZSE DIE 20-25 DK VARDI BITIRDIM OTURUP BEKLEDIM VE SONUC ***79*** ALDIM BUNADA SUKUR AMA DAHADA İİ OLABILIRDI

SSTERN 21.07.2010 11:13:09

Atan kardeş, merhaba.

Ben Antalya'dan Esma. Adını "Mektubun sırları" olarak verdiğim çalışmamı hiç sormadan yayınladığın için seni emek hırsızı olarak görüyorum.

Fakat diğer arkadaşlara faydası olduysa ne mutlu....

rufio_tr 08.04.2012 21:33:38

Hacılar...! Daha sınava girmedim hazırlanıyorum. Yarın bi deneme sınavı çekmeyi düşünüyorum götede. Ama size şunu söyliyim: Necmettinli mektuplar gereksiz uzatmalarla dağıtmış durumu. Ben bilmem beynim bilir. Hani benim hatun konuya vakıf ordan biliyorum.

unicat 24.07.2012 01:51:50

Arkadaslar tesadüf internette arastirirken bu formu bul gercekten almanyaya gidecekler icin cok yararli bir site bende genelde almanca konustugum icin mektup yazmada ve yazida zayifim 30:12:2012 sinavim var arkadasin hazirladigi mektup yazma gercekten cok hosuma gitti bana yardimi olucagimdan cok emini tekrarda ellerine saglik kardesim hayirlisi ise bende almanya yoluna yeni basladim :)

3,14 29.09.2012 17:38:04

Alıntı yapılan: unicat - Temmuz 24, 2012, 01:51:50 ÖÖ
Arkadaslar tesadüf internette arastirirken bu formu bul gercekten almanyaya gidecekler icin cok yararli bir site bende genelde almanca konustugum icin mektup yazmada ve yazida zayifim 30:12:2012 sinavim var arkadasin hazirladigi mektup yazma gercekten cok hosuma gitti bana yardimi olucagimdan cok emini tekrarda ellerine saglik kardesim hayirlisi ise bende almanya yoluna yeni basladim :)

--> Merhaba, sana nasıl yardımcı olabilirim? İstersen Almanca sohbet edebiliriz.

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ]