ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: trenle almanyaya gidenler varmı?

Sayfa: [ 1 ]

facetoface 19.11.2008 14:11:03

arkadaslar istanbuldan trenle almanyaya gidenler varmı? tavsiye edermisiniz ? bi sıkıntı yasanıyormu ? ve kac günde gidiyor bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Tolga55 19.11.2008 23:46:17

vllha kardes  tirenle bitek benim almanyada bir akraba var o  türkiye tirenle gidib geliyor sürekli yani senede 2 kez  

Sonsuzluk Yolcusu 19.11.2008 23:50:14

facetoface, neden trenle Almanya ya gelmek istiyon. Simdi ucaklar cok ucuz.

facetoface 21.11.2008 12:06:52

neden trenle gitmek istedim cünkü dogayı ve gezip gormeyi yeni yerler kesfetmeyi fotoraf cekmeyi cok seven bir kisi olduğum için istedim ama trenle yolculuk kişi bası 1000 liraya denk geliyor nerdeyse ve garla gorustuğum kisi direk degil 3 aktarmayla gidecegimi ilk basta yataklı değil kusetliyle gideceğimi ücretin 500 ytl olduğunu her aktarmada yataklı vagon için ek ücret odeniyor dedi bende o zaman sizinle isimiz olmaz dedim :) her aktarmada bavullları indir tekrar tası tekrar yukle ooo zor isler bunlar treni uygun fşyattır die aradım dedim kadına  ucak bugun 300 ytl ye goturuyor dedim :)))

Sonsuzluk Yolcusu 21.11.2008 15:24:04

Dogayi sevdigin icin birde Tuna nehiri ile almanyaya gelmeyi arastir. Öyle bir imkan varsa cok süper olur senin icin. Nehir gezintisi güzeldir.

facetoface 22.11.2008 13:47:49

tuna nehriyle nasıl giliyorki almanyaya :)

westgofret 26.11.2008 19:36:20

Ben gitmiştim Almanyaya ; ama inanılmaz uzun sürüyo tabi ben ülkeleri geze geze gitmiştim benim için sorun degildi ;)

Eger ki gitmek istersen gidecegin güzergah çok önemli bence.

facetoface 26.11.2008 19:47:54

valla bana 38 saat dediler 3 aktarma varmıs :)

westgofret 26.11.2008 23:06:04

Valla ben giderken İstanbuldan , Selanik'e oradan Atinaya oradan Patra ve daha sonra gemiile Ancona yani italyaya geçtim oradan milano sonra paris oradan brüksele geçmistim 4 gün sürmüştü hemde dinlenmiştim milanoda bir gece filan digerleinde hiç bekleme yapmadan trenlere binerek geçtim.

Ben interrail yapmıştım bilen biliyordur...

Senin gitmek istedigin yön neresi , mesela ben Bulgaristan , Macaristan üzeri gitmek hayatta , tehlikeli yerler kardeşim.

facetoface 27.11.2008 19:01:40

evet istikamet Bulgaristan , Macaristan   buralarmıs :)))) neden tehlikeli :)))

westgofret 27.11.2008 23:39:20

Hocam bir kere kıllık yapar sana Bulgar polisi yine diger ülkelerdekiler kesinlikle.

Yine başında hırsızlık olayı kesin geçer o bölgeden gidersen , özellikle tek gidersen korumasız olursun.Düşün bu dediklerimin hepsi İtalya da bile var hemde inanılmaz, oraları sen düsün ; çünkü o güzergahtan giden bir arkadasımda söylemişti.

facetoface 28.11.2008 13:25:57

bosver o zaman hic uğrasamam valla zaten tcdd yi aradım cok pahalıya geliyor kişi bası en az 700 ytl ye denk geliyor ucak ise 350 ytl ye goturuyor hic değmez :)

10.03.2009 14:39:36

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: [ 1 ]