Bu başlıbaşına uzun bir tartışma konusu olur sevgili godbarmen, İnsanlar hep umutların peşinde koşarlar ve bizi yaşama bağlayan en önemli şeydir Umut...
Avrupa denince en başta yaşam standartlarının yüksek oluşu geliyor aklıma, ve ben özellikle Danimarka için diyebilirim(çok sık gidip geldiğim için), İnsan gibi yaşadığınızı, size insan gibi davranıldığını çok rahat hissedebiliyorsunuz.Ülkemizin ne kadar güzel bir yer olduğunu söylememe zaten gerek yok, ama bundan sonrası uzun bir tartışmayı beraberinde getireceği için bir şey söylemiyorum
Falanca ülkede Türklere kötü davranıyorlar, filanca ülkede bizi adam yerine koymuyorlar lafları bizden iki kuşak öncekilere ait söylemlerdi. Bizler yeni kuşak olarak karşımızdakilerin bize saygı duyabileceği şeyler yapmalıyız.Sanırım artık lise mezunu olmayan kalmadı, 5 insanımızdan 3 ü üniversiteli, Öğrenimini bırakmış arkadaşlarımızda kendilerini gayet iyi yetiştirmiş durumda çoğunluğu, ee bu konuda da sıkıntı yok. O halde nedir sıkıntı, Bir cümleyle bitirip daha fazla sizi teslim almak istemiyorum

Sosyolojide Temel Kural:
İNSANLAR HAKETTİKLERİ GİBİ YÖNETİLİRLER