gamzeli01
27.11.2008 23:36:15
Tecrübeli arkadaşlarım , gidip de bi eksiklik bi yanlışlık yüzünden geri dönmek istemiyorum.tavsiyeleriniz varmı? bide formumda belki yanlış yazarım die doldurmadıgım yerleri orda sorabilcegim birisi varmı?
yeliz55
29.11.2008 00:16:15
eğer ankaradan başvuru yapacaksan daha konsolosluğun kapsından içeri girmeden giriş kapısının önünde evrakların kontrol ediliyor ve form için yardımcı oluyorlar benimkinde öyle oldu.
Esimehasret
30.11.2008 18:58:47
benim esim istanbulda konsolosluga gitti
giris kapisinin yakininda bir yer var orada sorabiliyorsun sana yardimci oluyorlar
benim esim bir ücret ödedi ve yardimci oldular bütün kagitlari beraber doldurdular
Allah yardimcin olsun
hunkarus
01.12.2008 05:57:58
ben yaklaşık 10 gün önce başvurmuştum eksik belgen varsa girişteki adam yardım eder girişten sonra ups yatırıyorsun
sonra bir adam var belgelerini kontrol ediyor resimlerini filan zımbalıyor ksik bir şey olursa orda söyle benim gideceğim adresi eksik gördü çıktım dışarı termine 5 dk kala gittim almanyayı aradım öğrendim adresi yazdıma dresi yaklaşık terminimden 10 15 dk sonra girdim benden sonra saat 7.5 t atermini olan girdiydi yani sen belgelerini mümkün mertebe hazırla gerisi kolay aman diyeyim ne bileyim toplu nüfos kayırı evlenme cüzdanı gibi şeylerini unutm ageri gidersin tekra almaay sonra baştan tekrar termin inşalalh hayırlısı olur
gamzeli01
01.12.2008 17:39:37
bugün gittim randevuya.aman Allahımn ne gergin bir ortam.ağlayanlar, isyan edenler,çeşit çeşit insan var.Allah bidaha düşürmesin.bikaç soru beklerken görevli kadın beni soru yağmuruna tuttu.sonra iki saat bekledim.biyandan da insanları gözlemliyorum. acaba herkese mi bu soruları soruyo kadın die.şükürki herkese sordu.demekki benlik bi durum yok die sevindim. eksik evrak çıkmadı Allahtan.bide beklettikten sonra geri çağırdıklarına tekrar tekara ayrıntıya girip soru sordular.sanki çapraz sorgu gbi

bi kızın a1 sertifikası olmasına ragmen ii almanca konuşamıyosun.git tekrar gir sınava al dedi.yazık ya off çok üzüldüm. nese beni çağırdı sonunda.60 euro alayım, gidebilirsiniz dedi içimden çığlıklar atıyorum

soru yağmurunua tutulcam sanıodum özellikle de almnca ii sıkıştırdılar milleti. Allah yrdmcımz olsun.bakalım inş tez zamanda bi gelişme gösterir
arkadas29
01.12.2008 17:56:53
Alıntı yapılan: gamzeli01 - Aralık 01, 2008, 05:39:37 ÖS
bugün gittim randevuya.aman Allahımn ne gergin bir ortam.ağlayanlar, isyan edenler,çeşit çeşit insan var.Allah bidaha düşürmesin.bikaç soru beklerken görevli kadın beni soru yağmuruna tuttu.sonra iki saat bekledim.biyandan da insanları gözlemliyorum. acaba herkese mi bu soruları soruyo kadın die.şükürki herkese sordu.demekki benlik bi durum yok die sevindim. eksik evrak çıkmadı Allahtan.bide beklettikten sonra geri çağırdıklarına tekrar tekara ayrıntıya girip soru sordular.sanki çapraz sorgu gbi
bi kızın a1 sertifikası olmasına ragmen ii almanca konuşamıyosun.git tekrar gir sınava al dedi.yazık ya off çok üzüldüm. nese beni çağırdı sonunda.60 euro alayım, gidebilirsiniz dedi içimden çığlıklar atıyorum
soru yağmurunua tutulcam sanıodum özellikle de almnca ii sıkıştırdılar milleti. Allah yrdmcımz olsun.bakalım inş tez zamanda bi gelişme gösterir 
bende ankarda gırdım ama benı fazla sor sormadılar yanlızca 5 dakıka konusma gectı ıkı kere cagıralar şüphe duydukdukları ıcın yanı ıkıncı evlılık olablır falan ıste ama bende bır kere cagırdı ıkıncde ımza attım gıttım esım alamn vatandası oldgu ıcın para falan vermedın neyse ınsAllah vızen cabuk gelr
halecim
01.12.2008 18:06:05
hadi geçmiş olsun gamzeli01..darısı bizlere inşAllah ama yazdıklarını okuyunca ürktüm birza benim sertifika alalı 8 ay oluyo ya hayırlsı bakalım..
arkadas29
01.12.2008 18:21:02
Alıntı yapılan: halecim - Aralık 01, 2008, 06:06:05 ÖS
hadi geçmiş olsun gamzeli01..darısı bizlere inşAllah ama yazdıklarını okuyunca ürktüm birza benim sertifika alalı 8 ay oluyo ya hayırlsı bakalım.. 
ben gercekten anlamıyorum bence bence sorun olmaması lazım acada ordakı kadınlardanmı kaynaklanıyor cunku 3 kadın bakıyor aıle bırlesıme bence kısıye göre degısıklık gösterıyor yanı bazı ları gordum 1 yıllıktı ama sorun cıkarmaılar vAllah hayret edıyorum
halecim
01.12.2008 18:37:01
ay inşAllah arkadaşım banada sorun çıkarmazlar yaa
Esimehasret
01.12.2008 18:52:15
hadi gecmis olsun arkadasim
benim esime üc tsane soru sordular
1 akraba misiniz
2 nerede tanisdiniz
3 ne kadar zamandan beri tanisiyorsunuz
basklada bir sey soramdilar
ilki red geldi ikinic basvurusunda yine ayni sorulari sordu bayan
hatta dediki bilgisayarda kayitli cevaplarin ben sana ama prosedur olarak bir daha soracagim
gamzeli01
01.12.2008 20:40:19
Bana da 1-akrabalık varmı, nerde tanıştınız?
2- nezaman tanıştnz
3- hemen ilişkiniz başladımı
4- isteme nezmaan oldu
5- nişan nezaman oldu
6- tanıştıgınızdan beri almanyadan kaç kere geldi
7- sen gittnmi yanına
8- gittginden ailenin hbri varmı gibi sorular.... Hem ilk evliliğmiz hemde o almanyada yaşamadan önceden beri flört ediyrouz.Öğrenim için gitti,kaldı orda 2.5 senedir. iki sene içinde kaç kere geldi diyince afalladım.uzun bir ilişki oldugu için bi düşüneyim dedim.sonra cvp verdim. böyle işte. ama geçti şükür

darısı başınıza arkadaşlarım
yeliz55
01.12.2008 23:46:19
baya soru sormuşlar gamzeli arkadaşım ne bu ya bana sordukları tek şey akrabamısınız çocuğunuz varmı başka bişe sormadılar
Bunlar Standart Çözmeye yönelik Sorularıdır, Aile Birleşimi Yapacak Herkese Sorarlar hatta bazen daha fazlasını
Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.
1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.
2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.
3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.
Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.