ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: aile birlesimi sorunlariniz icin arayin..

Sayfa: [ 1 ]

peppa 28.11.2008 20:53:00

arkadaslar bunun dogrumu yalnismi oldugunu bilmiyorum yani size yardimci olmak acisindan sizlerle paylasacagim sisteme ters biseyse af ola amacim sadece yardim etmek

hukuk24 diye bir online danisma hatti var..

normalde bilindigi gibi

Almaya Avukat Asgari Ücret Tarifesi'nce (Rechtsanwaltsvergütungsgesetz) sadece bir Avukata danışmak 190,00 € bu numarayi aradiginizda aile birlesimi sorununuzu anlatiyorsunuz sizi yönlendiriyorlar durum hakkinda cözümler sunup yorum yapabiliyorlar biz esimle böyle yaptik aradik hicbir ücret yok telefon baglantisi disinda gercekten ise yaradigi icin sizlerlede paylasmak istedim arayin derim avukatlar türk avukatlar ve türkce konusan avukatlar problem neyse anlatin böyle elimiz kolumuz bagli belirsiz oturmaktansa inanin bir nebze gidisata yön verebiliyorsunuz..

sloganlariyla tel nosunu veriyorum

''Siz bizi arayın, biz sizin hakkınızı arayalım...''

0900 - 155 155 0

bol sans hepimize  ::)

gamzeli01 28.11.2008 23:10:20

Tşk ederim peppa . gerçekten işe yarayacaktır. avukatlara her konuda mı danışabiliyoruz? birde bu verdiğin nno almanya nosumu?

peppa 28.11.2008 23:24:16

direk 0 900lü bir hat ama evet bürolari almanyada avukatlar almanyadaki türk avukatlarimiz..

evet her konuda danisabiliyoruz biz esimle aile birlesimi konusunda danistik sevgili gamzeli ve az cok fikir sahibi olduk ben arastirdim normal bir avukata danismak gercekten 100 eurodan yukari fakat telefonla dakikasi 1.99 euro yani burda 2 euro desek dakikasi 4 ytl baska hicbir ücret yok

benim tavsiyem hasret kartlar felan satiliyor büfelerde uzaktakilerle görüsmek icin sifreli kartlar oluyor ev telefonundan sifresini girdiginiz takdirde faturaya hicbirsekilde yansimiyor ve sifreli kartin icindeki kontorden düsüyor umarim o kartlar bu numara icinde gecerlidir 5 ytlye en az 30 dk bedava konusabiliyorsunuz o kartla hemde yurtdisina bile tabi sabit telefonu aramaniz sartiyla cep telefonu aradiginiz takdirde süre 7 dk felan iniyor fakat bu hukuk24 icin kac dk olur bilemiyorum

neyse cok konustum ben :)

danisabiliceginiz diger örnek konulari yaziyorum

İş Hukuku
Emeklilik
Vatandaşlık
Sosyal Güvenlik
Askerlik
Dava masrafları hesaplama
Adli yardım
Evlilik & Oturum izni
Evlenme işlemleri

gibi...

10.03.2009 14:40:09

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: [ 1 ]