ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: mubarek bayram dualari kabul oldu vizem onaylandi..

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

...mystery... 12.12.2008 19:38:38

ooooooo peppa tebrik ederim... ;D ;D ;D dur birazda ben halay çekiyim senin için.... halayy:) halayy:) halayy:)

teyyy tey teyyyyy hobaaaaaaaaaaaaa teyyy teyy teyyyyy halayy:) halayy:)

oh valla kurtlarımıda döktüm süper oldu bu... ;D ;D senin adına çooooooooook sevindim peppa.... ;D ;D ;D

12.12.2008 20:56:20

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

12.12.2008 20:56:41

halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

12.12.2008 21:02:07

ÇOK SEVİNDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM SAYIN PEPPA TEBRİKLER

...mystery... 12.12.2008 21:20:06

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 12, 2008, 09:02:07 ÖS

ATAAN bey süper olmuş bu sanırım çok uğraşmışsınız "alıntı" yapınca farkettim... :haha: :haha:

12.12.2008 21:20:57

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 12, 2008, 07:24:00 ÖS
tanisiriz arasiriz görüsürüz  ;D

olur ok  okey:)

peppa 12.12.2008 22:07:59

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 12, 2008, 09:02:07 ÖS

cooooooooooooook tesekkürleeeeeeeeeeeeeeeer SAYIN ATAAN BEEEEEEEY kendimi bi an vadaaaaaaaaaa cücükleri kadar coskulu hisettimmmm   dance:)

ooo hadi arka taraaaaaaaaaaaf oturmayaami geldikkkkk  sizleride sahneye alalimmmmmmm alkis:)

12.12.2008 22:11:53

İnanın Çok Sevindim, Yani Bana Vize Verilse Ancak Bu Kadar Sevinebilirdim  alkis:) alkis:)
TEBRİKLEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

...mystery... 12.12.2008 22:18:16

haydi halaya....... ;D ;D ;D halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

...mystery... 12.12.2008 22:19:06

şimdi bir "disco disco partizani" yapardım ama... ;D ;D youtube yok Türkiyede kimse izleyemez burdan zaten çalışmıyoda... :haha: o yüzden çabalamıyorum bile.... :haha:

peppa 12.12.2008 22:34:39

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 12, 2008, 10:11:53 ÖS
İnanın Çok Sevindim, Yani Bana Vize Verilse Ancak Bu Kadar Sevinebilirdim  alkis:) alkis:)
TEBRİKLEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

coooooooook ama cooooooooooooooooooooooook tsk ediyorummmm coskuyu hisedebiliyorum dedigim gibi tansionunuz maxi derecede firladigi günlerde bile bana yardim ettiniz  yaril:)

sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum  ya:)

bende senin icin shantel disco boy söylerim sevgili mystery canimcim  :angel: onuda tavsiye ederim dinle

yabadabadaaaaaaaaaaaaay yobobobobooooooooooooooooooooooooooooy
I wannaaaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuur discooooooooooooooo booooooooooooooooooy
I wannaaaaaaaaaa danceeeeeeeeeeeeeee withhhhhhhh youuuuuuuuuu and i hold youuuuuu tightttttttttttttttttttttt
I wannaaaaaaaaaaaaaaaa makeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuu mineeeeeeeeeeeeeeee tonightttttttttt  clap:)

cokmu bagirdim  :o

...mystery... 12.12.2008 22:37:33

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 12, 2008, 10:34:39 ÖS
coooooooook ama cooooooooooooooooooooooook tsk ediyorummmm coskuyu hisedebiliyorum dedigim gibi tansionunuz maxi derecede firladigi günlerde bile bana yardim ettiniz  yaril:)

bende senin icin shantel disco boy söylerim sevgili mystery canimcim  :angel: onuda tavsiye ederim dinle

I wannaaaaaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuur discooooooooooooooo booooooooooooooooooy
I wannaaaaaaaaaa danceeeeeeeeeeeeeee withhhhhhhh youuuuuuuuuu and i hold youuuuuu tightttttttttttttttttttttt
I wannaaaaaaaaaaaaaaaa makeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuu mineeeeeeeeeeeeeeee tonightttttttttt  clap:)

yoooooooooo ;D ;D gayet güzel bir seste çok sağol peppa.. ;D

12.12.2008 22:43:01

Alıntı yapılan: peppa - Aralık 12, 2008, 10:34:39 ÖS

yaril:) yaril:)
halayy:) halayy:) halayy:)

peppa 12.12.2008 22:54:11

sevgili mystery madem sesimi begendin tamam cok israr ettinnn sana disco partizaniyi de sölücem bu kadar yalvarma ..  yaril:)

ama söledikten sonra peppa sen sus shantel sölesin dersen lütfen acik ol  ;D ::)

dim timmmmmm dim timmmmmmmmmmmmm dim timmmmmmmmmm dim timmmmmmmmmmmmmm
tsiganizatsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tsiganizatsiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kur;)
comeeeeeee onnnnnnnnnnnnnnnnn babyyyyyyyyy thissssssssss issssssss whaaaaaaaaat youuuuuu needdddddddd  yuppi:)

Oriceeeeeeeeee barbaaaaaaaaaat teeeeeeeeeeee doresteeeeeeeeeeeeee
Candddddddddddddddd teeeeeeee vedeeeeeeeee innebunesteeeeeeeeeeeee
Ti-ar daaaaaaa bani ti-ar daaaaaaaaaa oriceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ti-ar daaaaaaaaa si casaaaaaaa pentru tineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Si-ar lasaaaaaaaaaaaa nevastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dance:) dance:) dance:)

hülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü  halayy:) ya sanki sonlarina dogru bizim turkish delight dügünlerimizde calan melodilere benzio halay cekesim geliyor dürürürürürürürüüüüüüüüüüüüüüüü  yaril:)

SEVGI-40 16.12.2008 10:17:27

ablacim cok sevinim vizen cikmis  alkis:) alkis:) alkis:)

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4