Futbol demisiz en son galiba, Biraz ara vermistik yorumlarimiza simdi kaldigimiz yerden devam edelim.
Futbol tüm Dünya insanlarinin zaman zaman siddet cercevesinde zaman zaman mutluluk cercevesinde izleyip haz aldigi bir parti.
Parti diyorum cünkü olay' a biraz mizahi sekilde bakicaz. Gecenler' de izledigim görüntülerin yorumlarinida sizinle paylasiyim.
Futbol nedir diye anket yapsaniz üsküdar' da kesin bir cok insanin ilk söylüyecegi sey "para" dir. Günümüz de artik futbolcular milyon dolarlar' a degil milyon euro' lara transfer oluyorlar. Nedense bütün salaklarida fenerbahce aliyor.

Neyse hic girmiyelim oraya..
Ben Türkiyemizin artik bir cok konuda oldugu gibi bu konuda' da atilima gectigini düsünüyorum. Mesela en ucuz' a mac satan bir ülke lig' imiz vardir eminim. Her futbolcunun kücük emrah' a mizahi olarak eslestirilmesi bile vardir.
-Pas versene abi.
K.Emrah: Topum yok benimmmm..
Yani bu sekilde olan futbolumuzdan hala ümitliyiz. Tüm saibelere ragmen tüm futbol facialarina ragmen biz hala reyting rekorlari kirdira kirdira derbileri tüm kahvelerde izlemeye devam ediyoruz. Edecegiz de.
Cünkü bu takim olayi artik savas gibi birsey, FB' liler giremez diye bir kahve' nin camına yazi asiliyorsa varin siz düsünün gerisini.
He birde yenilince yenen takimin taraftarini dövme istegi vardir. Bu acayip bir duygudur. Hem yenersin hem dayagini yersin gözler morarmis dönersin evine. Mutlu bir gece mosmor bir gün diye yeni güne baslanir.
Hee diyeceksiniz onlar kesin holigan falandir. Hangimiz degiliz ki?
Hadi söylesin birisi bana bu güne kadar bir mac izleyipde hakemin aile' den bir üyesine yada ölmüslerine sövmemistir?
- Bence herkez sövmüstür, dirilerine sövüyorlar da ölülerini de karistiranlari da biliyorum..
Oralari sevgili r-tük üyelerimizin bana verdigi yetkiye dayanarak Biiiiiiiibbbbbbbbb liyorum.
Ben Takim tutmamak istiyorum diyenlere ise diyecegim en güzel cevaplardan birisi ise takim falan tutmaya gerek yok. Sinirli bir aksamin arkasindan en yakin stadyuma gidip tüm sinirinizi bosaltabilir ve desarj olmus olarak cikabilirsiniz.
Haa biraz para veriyorsunuz ama olacak o kadar.. Piskologa gitseniz hem para vericektiniz hemde firca yicektiniz en iyi yöntem hala bu yöntemdir unutmayiniz.

Deginmeden gecemeyiz, Türkiyemiz Dünya 3.sü oldu. İlhan mansiz vardi namı deger İmansiz. Yani kendi insanina İmansiz diyen hangi millet vardir acaba? Vayy beee futbol iste insani dinden imandan cikariyor demekki.

))
O geceyi Türk Futbol tarihi ve tüm millet unutmayacak, O gece 15 ölü 150 yarali ve bilmem kac bin ytl hasar vardi. Dünya 3. sü olduk ya. Haliyle bunlar gayet normal. Kutlamalarimizi duymadiysaniz cok ama cok ayipliyorum.
Aksam yine mac var, stadin arka sokaginda bulusmak üzre...
Not: Sopalar, kelebek bicaklar, demir cubuklar, odun motorlari vb. suc aletleri mac' tan önce mensubu oldugumuz bilmem ne amigolar derneginde dagitilacaktir. İstedigi suc aletini alan aldigi alet' in yanina imzasini atsin.
Kansiz bir mac istiyoruz, hadi bakalim gazamiz
mub@rek olsun...
Bir daha ki sefer' e görüsmek üzre, iyi aksamlar dilerim....