Dostlar eşim 30 Ocakda İstanbulda A1 sınavına girecek
bu konuda yapabilecek uyarılarınız veya bilmemiz gereken püf noktaları varsa bizimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Saygılar.
Sitemizde A1 Sinaviyla Ilgili Oldukca Fazla Paylasim Var, Bir Göz Atarsaniz Faydali Olacaktir.
Basarilar Dilerim
30 ocakta istanbulda bende sınava giricem..çok büyük sınav stresim var napıcam hiç bilmiyorum kursa gidiyodum ama 1 ay zorunlu olarak ara verdım bugun yıne basladım ama sadece 4 gun gidebilicem yanı kurs süresi doluyo..öğrendıklerim bile sanırım uçtu kafamdan ilk seferde almak gecmek istiyorum sınavı ooofff offff ne buyuk dert yaa
karagul2008
20.01.2009 13:03:59
slm arkadaşlar sakın stres yapmayın bildiklerinizide unutacaksınız yoksa.tekrar yapmakta fayda var ve gereksiz bilgileri kafanıza doldurmayın derim.son haftayı sadece sınava yönelik olarak çalışın çok faydası olacaktır.sınavda eğer mümkünse ön sıralara oturun kasetleri iyi duyup anlamanız için.Allah yardımcınız olsun diyorum inşAllah kazanırsınız başarılar...
sağol karagül inşallh kazanır sınava giren herkes işimin yoğunluğu yüzünden çok çalışmıyorum ama bakalım ne olucak bazen kendıme güveniyorum bazen tam tersi çok az bi zaman kaldı bakalım ne yapıcazz
çigdem ayaz
26.01.2009 00:38:49
arkadaşlar bende sınava gireceğim 30 ocakta sınavda neler çkabilir bir tahmininz varsa buraya yazınız
esma 41
26.01.2009 00:45:02
30 ocaktaki sinav' a giricek arkadaslar' a basarilar dilerim.
Deneyimlerini bizlerle paylasmalari icin sinav sonrasi güzel haberlerinizle birlikte bekliyoruz.

)
NİLSENAM
26.01.2009 13:10:14
arkadaşlar herşeyden önce rahat olmanız lazım....panik yapmayın....sorular zaten çok basit...
Allah yardımcınız olsun....başarılar...güzel haberlerinizi bekliyoruz.....
Sinava Girecek Tüm Arkadaslara Basarilar Dilerim
sağolun arkadaşlar çok az kaldıı dualarınız bizimle olsun...sınavdan sonraa çıkan soru tarzlarını yazıcam umaurım bu sıteden aldıgımız bilgiler ve kurs faydalı tek korkum hayat boyu sınav stresı yasamış olmam umarım basarırım ve tum sınava giricek arkadaşlar basarır sınavıı
yarin sinava gireceke olan bütün arkadaslara esimin nezlinde basarilar diliyorum.
umarim sorular calisitiginiz yerlerden gelir
Basarilar Diliyorum Sayin Sezer, Stresi Heyecani Yendiyseniz Isin Kolay Kismi Kalmis, Sadece Sinava Girmek
merytylor
31.01.2009 02:17:03
arkadaslar 5 subat ankarada sabah 9 a sınav randevusu alan arkadaşlar varmııııı?

??