dielosch
05.02.2009 13:03:43
İbrahim Tatlıses'in pkk yanlısı olduğu nerden biliniyor
Madem Konuyu Bu Kadar Derinlestirdiniz, Bir Iki Kelamda Ben Edeyim, Balik Hafizamizi Tazeliyelim...
Sizleri tarihimizi,hatta son 30 yıllık tarihizi incelemeye davet ediyorum.....Bu ülkeye yapılanları ne çabuk unutuyoruz....Tam 21 yıl boyunca bizim ülkemizin
(Sayın Başbakanımızın dalga geçer gibi Monşerler diye adlandırdığı) TAM 51 DİPLOMATIMIZI ERMENİ ASALA TERÖR örgütü
Büyükelçiliklerimizi, Konsolosluklarımızı basarak ya da sokak ortasında İNFAZ etti.
Bu Dönemlerde onların (Yani ERMENİ ASALA TERÖR Örgütünün) en büyük destekçisi FİLİSTİNLİLER di...Yaser ARAFAT bu cinayetleri LÜBNAN dan
seyretti...Lübnan'ın Nüfusunun % 20 si ERMENİ'dir .....Bu % 20 nin içinde yaşamıştır ASALA....NEREDEYDİ O ZAMAN O FİLİSTİNLİ MÜSLÜMAN
KARDEşLERİMİZ....Lütfen DIşİşLERİ BAKANLIĞI Web sayfasına giriniz...Terör örgütünün yaptıklarını, cinayetlerini Yer ve tarih olarak İNCELEYİNİZ...PKK
nın en büyük destekçisi o dönemlerde YASER Arafat idi......ASIL KATİLLER ONLARDIR BENCE.....Açıp inceleyiniz....şaşkınlıkla ve ibretle izliyorum....Herkes
bir anda Hırant DİNK çi ya da Gazzeli oldu.....İnanılır gibi değil......
İdeoloji için, Yöntemiyle de olsa bir sürü yanlışlıklarıyla da olsa tek bir insanın bile katledilmesine karşıyım.....
Hırant Dink öldürüldüğü zaman ayağa kalkan Türkiye deki o sözde vatandaş Ermeniler 51 Diplomatımız öldürüldüğünde gıklarını bile çıkarmadılar....
Sonrada kalkıp utanmadan sıkılmadan hepimiz Ermeniyiz diyorlar....
şunu unutmayalım Popülist yaklaşımların bu Ülkeye yararı yok,zararı var.......Avrupalı bize şimdi neresi ile gülüyor ben tahmin edebiliyorum....
HERşEYİ AMA herşeyi özellikle de ÜLKEMİZE KARşI YAPILAN HERşEYİ NE ÇABUK UNUTUYORUZ.....BU YÜZDEN DE TARİHİMİZE VE GEÇMİşİMİZE SAHİP ÇIKAMIYORUZ ZATEN.....
Umuyorum bundan sonra bu ülkenin insanları,Türkiye'nin değerlerine daha çok sahip çıkarlar....
Ben hala umudumu kaybetmedim....
Hele Davos Konusuna Hic Girmeyim Isterseniz...
Pek Hoslanacaginizi Sanmiyorum Söyleyeceklerimden Eger Davos Konusuna Girersem
esma 41
05.02.2009 22:51:00
Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 10:38:50 ÖSPek Hoslanacaginizi Sanmiyorum Söyleyeceklerimden Eger Davos Konusuna Girersem
Sayin ATAAN ,
herkesin düsüncesi kendine göre dogrudur.
Insanlar her zaman tekfikir olmak zorunda degil.
Burasi bir Forum , herkes gercek düsüncelerini acikca
paylasabilir.
Aklima cok sevdigim bir Cümle geldi.
“Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem..Ama onlari söyleme hakkini ölünceye kadar savunurum..”
Iste burada yazilan yazi tamamen benim düsüncelerimi dile getiriyor.
Herkes gercek düsüncesini yazabilmeli.
Önemli olan seviyeyi ve saygiyi düsürmemek.
Saygilar ...
Sayin Esma, Ben Yinede Burda Paylasmayim Davos Hakkindaki Düsüncelerimi
esma 41
05.02.2009 23:03:51
Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 11:02:04 ÖSSayin Esma, Ben Yinede Burda Paylasmayim Davos Hakkindaki Düsüncelerimi 
Tamam siz bilirsiniz.
Zorlamayi sevmem ...

Belki bi ara yazarsiniz.
Yoksa yazacaklariniz "
Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem.." tarzindanmi ?
Bir Ara Paylasirim

Ben Fikirlerimi Saglam Temellere Oturtmadan Ortaya Koymam, Zaten Saglam Temellere Oturmadiktan Sonra Fikir Olmazlar
esma 41
05.02.2009 23:09:17
dielosch
05.02.2009 23:16:21
davos hakkındaki düşüncelerini merak ettim ATAAN
Sadece Su Kadar Söyleyim O Zaman, Amerika Irak'ta bir milyondan fazla insanı asker, sivil, kadın çocuk demeden öldürürken niçin
"Katiller, siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz. İncil'de şöyle yazıyor" diye efelenmedi de,
"Amerikalı erkek ve kadın askerlerin kayıp vermeden geri dönmeleri için dua ediyorum" diye yalakalık yaptı? Öldürülen Iraklı çocuklar çocuk değil miydi, Iraklılar da Gazzeliler gibi Müslüman değil miydi?
Barzani peşmergeleri, Amerikan askerlerinin desteği ile Tel-Afer'de Türkmen kardeşlerimizi katlederken, niçin "Erbil'deki Barzani karargahını ve Kuzey Irak Parlamentosunu yerle bir ederim, çekilin Türkmen bölgesinden" diye postasını atmadı da, Türkmenleri kast ederek: "Onlar şii" diye gerdan kırdı?
dielosch
05.02.2009 23:32:53
aynen sizin gibi düşünüyorumm ohh bee sonunda bu sitede benim gibi düşünen biri çıktı
Bize turistik vize bile verirken bin dereden su getiren AB ülkelerinde PKK'lı bölücüler cirit atıyor, AB çatısı altında "Kürt Konferansları" düzenliyor iken...
Tayyip Bey niçin Meclis kürsüsüne çıkıp:
"Toprağıma, milletime yönelik bu husumet bitene kadar, AB ile ilişkilerimizi askıya alıyorum" desin... "Benim için bitmiştir, daha gelmem Brüksel'e" demiyor da, "Hedefimiz AB" yalakalıkları yapıyor?