apographic
13.02.2009 20:58:22
Merhabalar arkadaşlar. 6 şubat ta ankarada vize başvurusunda bulundum. eşim alman vatandaşı. bana nezaman tanıştığımızı sordu bende ağustos 2004 te dedim ve neden bukadar beklediniz dedi bende üniverste öğrenimim dolayısı ile bu süreyi erteledik dedim tamam dışarda bekleyin çağıracağız dediler. hemen hemen 2,5 saat sonra çağırdılar ve "amirim şöyle söyledi: bu süre içerisinde buluşma sıklığınız nedir?" dye sordular bende her yaz beraberiz dedim ve genelde telefon ile internetten konuşuytoruz dedim tamam dışarıda bekleyin dediler ve yine 2 - 3 saat bekledim sonra çağırıp 2 adet kağıt imzaladım birde bi kağıt verdiler. benim sorum şu. acaba şüphelendiler mi? ve tekrar çağırırlarmı? benle beraber girenler bukadar beklemedi ve hemen o kağıdı imzalayıp çıktı. yani durumdan braz kıllandım beni neden 2 kere çağırdı. cevapğ yazarsanız sevinirim.
Capraz Sorguya Cagrilabilirsiniz, Hazirlikli Olmanizda Fayda Var
amed58
14.02.2009 11:37:11
banada tek ilk evliliğinizmi dediler evet dedim iki kağıt imzaldım gittim belki 5dk anca sürdü
mehtap12
15.02.2009 21:31:45
arkadaşlar başvuru formunda randevu gününde gidip doldurabiliyormuyuz. yoksa daha önceden mi doldurup götüreceğiz. yarın görüşmem var hemen cevaplarmısınız:?lütfen
Eger Elinizde Forum Varsa Doldurun, Yoksa Yarin Görüsmeye Girmeden Öncede Doldurabilirsiniz
mehtap12
15.02.2009 21:38:27
ya çok teşekkkür ederim çünkü elimde form yok kara kara düşündüm ne yapacağımı içime su serptiniz yarın görüşmemvar. rahat uyuyabilirim.
Form Sitemizde Mevcut, Isterseniz Indirip Ciktisini Alabilirsiniz.
Bol Sans
mehtap12
15.02.2009 21:43:52
şuanda çıktısını alabiliecek teknoloji mevcut değil. yarın eksiksiz doldururum inşAllah. tekrar teşekkkür ederim
Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.
1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.
2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.
3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.
Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.