ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Yabancılar Polisine Evraklarım Ulaşmış..

Sayfa: [ 1 ]

mayhoni 19.02.2009 13:29:17

Merhaba arkadaslar ve burda herkese herkonuda yardımcı olan arkadasım ATAAN.sizlere bir sorum olacaktı.Eşim Yabancılar Polisini Aradı evraklarımın geldigini söylemişler eşime termin vermişler 6 gün sonrasına eşim evrakları götürüp verdikten nekadar sonra bana vize gelir bu konuda yardım istyorum hersey için şimdiden tşkler..

19.02.2009 14:15:51

Esiniz Evraklarini Verdikten Sonra, Yabancilar Polisinin Vizenizi Okeylemesini Müteakip, Vizenizi Almaniz En Fazla 2 ile 3 Hafta Sürer

mayhoni 19.02.2009 15:14:13

Çok Sagol Güzel İnsan Hersey için tşklerr..

19.02.2009 15:20:24

okey:) okey:) okey:)

amed58 19.02.2009 16:05:51

offf offffff o süre hiç geçmiyor kafayı yiyecem geçen hafta kağıtları alman polisine verdik henüz okeyledilermi bilmiyorum geçen hafta perşembe günü hala ses yok şuan orada tatil galiba bu tatil ne kadar sürecek

mayhoni 19.02.2009 18:21:14

Karamsarlığa Düşmeden Bekliyeceğiz Başka Cıkar Yolumuz Yok  offoff:)

amed58 19.02.2009 18:25:21

Alıntı yapılan: mayhoni - Şubat 19, 2009, 06:21:14 ÖSKaramsarlığa Düşmeden Bekliyeceğiz Başka Cıkar Yolumuz Yok  offoff:)
ah elde olsa kardeşim insanın aklına neler gelmiyorki bu yolda her aşama bir birinden çetin

mayhoni 19.02.2009 18:58:34

Haklısın Ama Kendimizi Parçalamanında Bir Anlamı Yok Zaman öyle Yada Böyle Gecmek Zorunda Sadece Sabır..İnş Herkesin Gönlüne Göre Olur..

10.03.2009 17:10:04

Bu konu mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Olası nedenleri aşağıdakilerden biri olabilir.

1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.

2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.

Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.

Sayfa: [ 1 ]