ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Vize Beklerken Neden Tekrar Konsolosluga Cagirdilar.

Sayfa: [ 1 ]

facetoface 06.03.2009 20:30:01

merhabalar 1 bucuk ay once oğlumuz icin aile birlesimi basvurusunda bulunduk  bugun mektup geldi ve yazan aynen şöle

vizeniz ile ilgili olarak bazı hususların acıklığa kavusması gerekmektedir.Bu sebeple saat 10:30 da bu yazı ile 4 nolu giseye geliniz die bir mektup geldi konsolosluğu aradımızda bize vizenin olumlu olduğunu sölediler şimdi merak ettiğimiz pasaporu eldenmi vericekler yoksa daha uzatıcaklarmı yardımcı olursanız sevinirim saygılar

06.03.2009 20:46:33

Sanirim Sizden Ek Bilgi ve Belge Talep Edecekler,

facetoface 06.03.2009 22:58:43

CAPRAZ SORGUYA GİREMEYİZ CÜNKÜ VİZEYİ ALACAK OLAN COCUK 1 BUCUK YASINDA :)

06.03.2009 23:00:26

Capraz Sorgu Demedim Zaten, Belge veya Bilgi Talep Edebilirler Sizden, Bunun Icin Cagirmislardir  okey:)

facetoface 07.03.2009 17:37:41

size demedimki zaten diğer arkadasa solemiştim peki ek evrak isteseler eksik evrak gelmezmi eve?

07.03.2009 20:50:11

Yani Bir Sey Soracaklari Yada Talep Edecekleri Kesin de, Ne Istiyecekler Yada Ne Soracaklar Onu Gittiginizde Ögreneceksiniz

gungorgungor 08.03.2009 16:59:17

bende ayni durumdayim, capraz sorgulamam 2 ay önceydi, vizeyi beklerken bana da böyle bi yazi geldi, üstelik esim aradi ve sordu, memur evraklarinizi Istanbula gonderiyom vizenizi bekleyin dedi... fakat neden tekrar cagiriyorlar anlamis degilim, evrak istemiyorlar, vizeyi elden de vermiyorlar... ben hic bi sey anlamadim

facetoface 08.03.2009 21:18:40

ama senin vizen onaylanmıs sanırım değilmii  cünkü bizde konsolosluğa bu kadığın ne iş olduğunu sorduk onlarda vize basvurununz olumlu dediler bizde acıkcası merak ettik nie cağırdıkalrını :)
Alıntı yapılan: gungorgungor - Mart 08, 2009, 04:59:17 ÖSbende ayni durumdayim, capraz sorgulamam 2 ay önceydi, vizeyi beklerken bana da böyle bi yazi geldi, üstelik esim aradi ve sordu, memur evraklarinizi Istanbula gonderiyom vizenizi bekleyin dedi... fakat neden tekrar cagiriyorlar anlamis degilim, evrak istemiyorlar, vizeyi elden de vermiyorlar... ben hic bi sey anlamadim

Sayfa: [ 1 ]