ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ELÇİLİĞE BAşVURU HAKKINDA UFAK BİR SORUM OLACAK

Sayfa: [ 1 ]

segenn 19.03.2009 16:08:46

Merhabalar,

Ben 23/03 de ankaradan başvuru yapacağım ben eşimde 22.02 de evlendım eşim  türk vatandaşı ve pasaportunu yeni değiştirdi  ve yeni pasaportuna  oturum almadı  ben burdan giderken onun eski pasaportunun fotokopısını almıstım ve o pasaporttaki oturumunun fotokopsını  ve eskı pasaportunda eski soy adı vardı  şimdi  ben elçiliğe bu  fotokopılerle başvuru yapabılırmıyım bununla ilgili yardım ederseniz teşekkür ederim.

Saygılarımla,

segenn 19.03.2009 16:21:42

biraz acele yazdım kusura bakmayın devrik oldu   sonundada yardım ederseniz teşekkür ederim demişim  yardım etmezsenız teşekkür yok gibi oldu  kusura bakmayın :):)  yardım ederseniz çok sevinirim.  Teşekkür ederim

21.03.2009 11:18:00

Alıntı yapılan: segenn - Mart 19, 2009, 04:21:42 ÖSbiraz acele yazdım kusura bakmayın devrik oldu   sonundada yardım ederseniz teşekkür ederim demişim  yardım etmezsenız teşekkür yok gibi oldu  kusura bakmayın :):)  yardım ederseniz çok sevinirim.  Teşekkür ederim
yeni pasaportun fotokopileriyle müracaat etmelisiniz yoksa size sorun cikartirlar. Banada aynisi olmustu esim tekrardan pasaportunu ve kimligini  degistirmek zorunda kaldi.

21.03.2009 13:07:45

Esinizin Yeni Pasaportunun Fotokopisiyle Basvuru Yapmaniz Gerekiyor  okey:)

hasan_rojda 14.11.2009 23:29:22

:)

hasan_rojda 14.11.2009 23:35:20

Atahan abi herkese yardim ediyon bana edersin umarim:))) Simdi benim sormak istedigim bazi sorular var Benim esim Aralik 7 randevu aldi.Esim sertifikasini 5 ay önce almisti Aralik 15 de   6 ay olmus olcak duyduguma göre 6 ay oldugunda yeniden almanca kursu yap diyorlarmis bu dogrumu???umarim dogru degildir.Ben 1200 euro maas aliyorum.Babamla yasiyorum esim gelince babam gille yasicaz suanda oturdugumuz ev cok buyuk bu yuzden babamla yasicaz ev sorunumda yok bu arada ev bizim degil kiradayiz.Is yerinde süresiz calisiyorum.Babamda calisiyor bana kefil olcak annemde calisiyor.Tek sorun benim Süresiz oturumum yok ben almanyaya 2006 subatta geldim bu yuzden sorun cikarmi:(  duyduguma göre davetiye kalkmis bu dogrumu.Birde bizim evlilik cuzdanimiz bende ben esime evlilik cuzdanimizin fotokopisini yollasam olurmu yoksa evlilik cuzdaninin aslinimi  isterler bu konuda cevaplarinizi bekliyorum tsk

Sayfa: [ 1 ]