ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: konsoloslukla ilgili

Sayfa: [ 1 ]

yasin demir 21.03.2009 13:08:18

ataan bey kardeşim ben bişey soracağım şimdi ben konsolosluk sayfalarını inceliyorum ya ben göremedim yada gerçekten
"reşit olmayan alman vatandaşı çocuğun yanına aile birleşimi " bu başlık ankaranınkinde ve istanbulunkinde yok sadece izmir konsolosluğunun sitesinde belirgin ve anlaşılır şekilde yer alıyor bu işle sadece izmirmi ilgileniyo ankara ve istanbulda neden bu şekilde başvuru evrakları koymamışlar bir incelermisiniz yoksa gerçekten yokmu be ankaradan başvurcam kafam karıştı selamlar

21.03.2009 13:14:27

Hangi Konsoloslugun Görev Alaninda Ikamet Ediyorsaniz, "reşit olmayan alman vatandaşı çocuğun yanına aile birleşimi " Basvurunuzu Yapabilirsiniz, Bu Tür Basvurular Icin Özellikle Görevlendirilmis Bir Konsolosluk Yok, Ankara ve Istanbul'dan da Basvuru Yapabilirsiniz.  okey:)

yasin demir 21.03.2009 13:15:52

ben ankardan yapacağım işte orda göremeyince başvuru şeklini şaşırdım neden yazmamış olabilirler acaba izmirde neden yazıyoda diğerlerinde yazmıyo çözemedim

21.03.2009 13:16:38

Web Sitesinin Icerigi Baglayici Degil, Kafaniz Karismasin  okey:)

yasin demir 21.03.2009 13:18:59

ama bu insanları yanıltmak değilmi konsolosluğun sitesinde belitmiyosun bu insanlar konsolosluğun sitesinde yok diye kafaları karışa bilir telefonlada bilgi vermiyorki sorasın neden yok çok şaşırtıcı sağol abicim

21.03.2009 13:21:19

Yardimci Olduklari Bir Konu Yada Kolaylastirmaya Calistiklari Hic birsey Yokki Zaten, Nasil Daha Zorlastiririzin Derdinde Adamlar

yasin demir 21.03.2009 13:22:22

evet haklısınız ama boyun eğmeye gerek yok yasa hangi hakkı veriyosa kullanmak gerekir diye düşünüyorum

21.03.2009 13:26:24

Keske Herkes Sizin Gibi Yasal Haklarinin Pesine Düsse, Sonuna Kadar Hakkini Almaya Calissa, Bu Isler Buralara Kadar Gelmezdi Zaten. Ama Herkes Bir An Önce Gideyim, Kim Ugrasacak Mahkemeyle Diyor, Haksizda Degiller, Yillar Sürüyor Bir Dava. Nasrettin Hocanin Hikayasine Döndü, Herkes Hakli  ;D

yasin demir 21.03.2009 13:35:05

evet haklısınız onlarda haklı ama bu şekilde en basit verilmiş haklarda bile insanlar kullanmıyolar bunu ben kaç arkadaşla konuştum bura sizde biliyosunuz dur alman vatandaşı eşi var çocuğu var onlar bile dil sınavına girmişler kimi bilmiyoduk diyo kimi biliyoduk ama ne olur ne olmaz diye girdik diyo böyle olmaz ama almanyada bir sürü hukukçu diyor bu şekilde başvurulurda dil şartı yok diye bir sürü gazeteye haber oldu bunlar yapmasınlar bu türlü haklarını bari kullanşsınlar yapmıyolar ondan sonra yapacak olanlarada engel çıkmaya başlıyo bak onlarda bu durumdaydı onlar aldı sizde almalısınız diye haksızmıyım abi yani anlamıyorum

21.03.2009 13:45:29

A1 Belgesi Bazen Istiyor Konsolosluk, Böyle Bir Sart Yok Ama, Dil Sinavindan Kacanlar Bu Yola Basvurdugu Icin Gercekten Ebeveyninin Yaninda Olmasina Ihtiyaci Olan Cocuklarin Hakki Cignenmis Oluyor,Yine Biz Kendimiz Kendimize Yapiyoruz Yani. Basvuru Yapanlardan Hickimse Demiyor ki, Benden Bu Belgeyi Talep Edemezsiniz Diye, Herkes Biran Önce Vizesini Almanin Pesinde, Insanlarada Birsey Diyemiyoruz Onlarda Hakli, Üniversite Mezunlari Icinde Durum Ayni, Sayin Westgofret Bu Konuda Güzel Model Oldu, Adamlara Diyorsun, Kardesim Ben Üniversite Mezunuyum, A1 Belgesi Zorunlulugum Yok, Bu Sefer Diyorlar ki, Biz Her Üniversiteyi Kabul Etmiyoruz Gibi Abuk Sabuk Bahaneler Uyduruyorlar, Urfada Oxford Vardida Bizmi Gitmedik Diyeceksin Ama Olmuyor Iste.
Sizin Tarzinizda Aynen Sayin Westgofret Gibi, Oda Bir Ay Kadar Arastirdi, Aradi, Dinledi Basvurusunu Öyle Yapti Bir Ayda Aldi Vizesini A1 Belgesine Gerek Kalmadan.  okey:)

Sayfa: [ 1 ]