ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: konsolosluğun sorumsuzluğu(mutlaka okuyun)

Sayfa: [ 1 ]

facetoface 25.03.2009 00:27:04

evet arkadaslar bu kadar vurdum duymaz olunurmu ? cocuğumuzun aile birlesimi vizesini bekliyoruz hala gelmedi 2 hafta once cağırdılar gittik ve dedilerki vizeniz onaylandı 1 hafta icinde size kağıt yada telefon gelicek gelip alabilirsiniz pasaportunuzu dediler ama o olaydan 2 hafta gecti hala konsolosluktan cvp yok aradığımızda ise ne zırt pırt arıosunuz bekleyin dediler ki sadece 1 kere aradık :) artık dayanamadık  almanya yabancılar polisini aradık ordaki adama soledik ama şasırdı biz vizeyi onaylayalı 1 ay oldu hala gelmedimi die sordu bizde hayır dedik sonra ekranına baktı ve dediki seni bekliyorlar eşimde dediki ben zaten gittim yabancılar polisindeki adamda dediki bana haber bile verilmemiş bu kadar sorumsuzluk olurmu ? normalde sen kapıdan cıkar cıkmaz bana bildirilmesi gerekir ist bunlar yüzünden türkler bizi kötülüyor dedi  adam faks cekicem dedi  eğer yine gelmezse carsmaba ara dedi yarın arayacağız yani anlayacağınız arkadaslar burdaki konsolosluk ne yapıyorsa yapıyor sevgili ATANN bey benim ne yapmam lazım artık yardımcı olursanız seviniriz

rur 25.03.2009 14:11:38

Benim de basimdan buna benzer olay gecti: Istanbul konsoloslugundan vizeye basvurmustum, ve evraklarimin Almanya'ya gitmeleri 2 ay sürdü. Almanya'daki yabanci polis 2 kere konsolosluga sikayet ettikten sonra evraklar ulasti. Evet haklisiniz, Türkiye'dekiler kendilerine göre yasa cikartmis gibi calisiyorlar. Almanya'da bunun hakkinda cok sikayet eden varmis, ama degisen bir sey yok iste.

facetoface 25.03.2009 14:37:33

ya işte uğrastırıcaklarya baska birsey değil

25.03.2009 15:25:51

Yapacaginiz Teksey, Konsolosluga Faks Cekildikten Sonra Arayip Vizenizin Akibetini Sormaniz, Zirt Pirt Aramiyorum Vizem Onaylanip Gönderileli 1 Ay Olmus, Ondan Ariyorum Dersiniz okey:)

facetoface 25.03.2009 15:29:42

cok tesekkur ederim ATANN bey ole yaptık zaten :) ama bunlar sahtekar almanyadan haber bekliyoruz dediler bizde dedikki onlarda sizden bekliyor  ondan sonra kadın yan cizdi :)))

25.03.2009 15:33:11

Hangi Isi Kolaylastiriyorlar ki, Sakin Olun, Fevri Davranmayin, Köprüyü Gecme Hikayesi Gibi, Vizenizi Cebinize Koyana Kadar.
Faks Cekildikten Sonra Kiviramazlar Merak Etmeyin  okey:)

suzan 25.03.2009 21:47:46

7 hafta oldu kagitlar daha ulasmamis ouff ne bu ya ben anlamiyom valla bazilarininmki erken gidiyor niye gec gidiyor bizimkisi :S ?beklemekten biktim valla yter

KasperSky 25.03.2009 21:58:05

Alıntı yapılan: suzan - Mart 25, 2009, 09:47:46 ÖS7 hafta oldu kagitlar daha ulasmamis ouff ne bu ya ben anlamiyom valla bazilarininmki erken gidiyor niye gec gidiyor bizimkisi :S ?beklemekten biktim valla yter
Allah sabır versin kardeş beklemekten başka bişi elinden gelmez eşine söle ordaki yabancılar polisini arasın belki bilgi verirler okey:)

suzan 26.03.2009 00:04:32

hayir vermiyorlar yaaa:(

rur 26.03.2009 21:59:47

Alıntı yapılan: KasperSky - Mart 25, 2009, 09:58:05 ÖSAllah sabır versin kardeş beklemekten başka bişi elinden gelmez eşine söle ordaki yabancılar polisini arasın belki bilgi verirler okey:)

Bence 3 günde bir arayin yabancilar polisini. Bana da aynisi oldu: esim her hafta ariyordu, onlar da bikmislar ki 2 tane sikayet maili atmislar Istanbul konsolosluguna. Yabancilar polisi sikayette bulunduktan sonra evraklar ulasmis.

suzan 27.03.2009 00:02:27

artik oyle yapacaz baska care kalmadi vAllaha sagolun arkdaslar

Sayfa: [ 1 ]