darudigy
25.03.2009 18:05:23
Öncelikle herkese iyi akşamlar... Umarım herkes için herşey dilediği gibi olur... Benim sorunum biraz özel olacak ama aynı durumda olan varsa burdaki fikirler ona yol gözterir diye düşünüyorum... Fikirlerinizi bekliyorum... Öncelikle daha vize için randevu almadım... Çarpraz sorgu olacağı da kesin değil biliyorsunuz... Eşimle yazın teyzemler tatile geldiğinde tanıştık... İkimizde aynı memleketli sayılırız... Daha önce sohbetlerde isimlerimiz geçiyordu ancak evleneceğimiz aklımıza hiç gelmezdi... Herşey çok hızlı ve bir o kadarda güzel gelişti... Evlenmemiz gerektiğine karar verdik... Ancak bahsettiğim teyzemler daha önce buradan yeğenim (teyze oğlum) için bir anlaşmalı evlilik girişiminde bulunmuştu...(4-5 yıl önce) ve bu Alman uyruklu gelinin tavırları nedeniyle uzun sürmemiş bitmişti... Yeğenim geri dönmek zorunda kalmıştı... şimdi fikrinizi almak istediğim nokta şu... Bunu tabii ki araştıracaklardır... Eşim de bu konuda endişeli... Çarpraz sorgu sırasında nasıl bir tavır takınmalıyız sizce? Teyzemler vasıtasıyla tanıştığımızdan bahsetsek mi? Ayrıca ben ve eşim teyzemlerin bu konuyla ilgili baskı yapmasına izin vermedik... Tamamen kendi isteğimizle gelişti... Kendi ailelerimizle birlikte öğrendi teyzemlerde kararımızı... Oradamı yoksa Türkiye'de mi yaşama konusunda birlikte karar alıp kavuşmak için işlemlere başladık... şimdiden herkese teşekkürler fikirleriniz için...
darudigy
25.03.2009 18:26:57
Tabii ki ilk evliliğiz... Bundan önce kimseyle evlilik düşünmemiştim... O da düşünmemiş şükür...
darudigy
25.03.2009 18:44:30
Sağol düşünceni belirttiğin için... Umarım dediğin gibi olur kardeşim...
EL-TURCO
25.03.2009 22:01:53
yaw o kadar detayi siz anlatmasansaniz onlarda bilmez.herseyi bilmek zorunda degiller.o kadarda korkmayin yaw.sahte bisi yapmiyorsunuz ki.resitsiniz bisi olmaz