vizesini alan arkadaslar sadece halay cekiyor tamam Allahım yollarını acık etsin ama en aznından bizleri bililendirseler daha iyi olmazmı mesela kac günde cıktı ne zaman çapraz sorguya girdi haksızmıyım halay cekmek sadece insanları bunalıma sokuyor ama yardım etmek bence en iyi sizce?
ozhan_c84
02.04.2009 22:32:10
gectıgımız gunlercde 2 arkadasım gıttı bırınınkı 2 ayda bırıde 3 ayda vıze aldı ama ıkısıde capraz sorguya gırmedı capraz sorguyu galıba anlasmalı evlılıkten suphelendıklerınde yapıyorlar ıcın rahat olsun arkadasım ınsAllah hepımızde gıdecez
evet ama yeni kanun cıktı subat ayından itibaren herkesi alıyorlar çapraz sorguya
yasin demir
03.04.2009 10:02:49
herkesi çapraz soruya alma gibi durumları olamaz daha çok eşi gerçek alman kökenli olanlara ikinci evliliği olanlara veya şüpelendiklerine bunu uyguluyolar
Kimisi 20 günde aliyor kimisi 1 senede. Yani basvuranin durumuna göre degisiyor. Genellestirmek yanlis olur bence. Bende vizeyi aldigimda halay cekicem, ama simdilik alanlara seviniyorum tabi, çünkü onlarda benim kadar ugrasmislar. Yasin Demir: benimde esim alman asilli ve her ikimizinde ikinci evliligi ama çapraza girmedik. Yani genellestirmek gerçekten iyi olmaz.
ozhan_c84
03.04.2009 10:32:40
Alıntı yapılan: rur - Nisan 03, 2009, 10:31:07 ÖÖKimisi 20 günde aliyor kimisi 1 senede. Yani basvuranin durumuna göre degisiyor. Genellestirmek yanlis olur bence. Bende vizeyi aldigimda halay cekicem, ama simdilik alanlara seviniyorum tabi, çünkü onlarda benim kadar ugrasmislar. Yasin Demir: benimde esim alman asilli ve her ikimizinde ikinci evliligi ama çapraza girmedik. Yani genellestirmek gerçekten iyi olmaz.
evet katılıyorum arkadasa ılk evlılıgın ve evlenecegın ınsan turk asıllı almansa bı sorun olmaz sadece anlasmalı evlılık suphesı duyduklarını cagırıyorlar capraz sorgulamaya
gülümse35
03.04.2009 10:33:30
arkadaşlar bu olay şansttan ve ordaki memurdan ibaret..Yani böyle bir kanun yok benim arkadaşlarım eni başvurdular böyle olay gelişmedi..Allah bol şans versin ne diyelim
gerckten konu dagıtmaya gerek yok en bastakini okuyun ona göre yası yazın
Bu konu daha fazla dağıtılmaması için mesaj yazmaya kapatılmıştır.
Lütfen aşağıdakilere de dikkat ediniz.
1) Mesajınıza verdiğiniz başlık (konu başlığınız) mesajınız hakkında bir bilgi ya da ipucu içermiyor.
Foruma yeni bir konu açarken konu başlığınızın mesajınız hakkında bir ipucu içermesine dikkat ediniz.
Lütfen mesajınızın 4 - 5 kelimelik özetini konu başlığı olarak kullanınız, konu başlığınızın mesajınızın özü olmasına dikkat ediniz.
2) Bu konuda yer alan bazı mesajların içeriği konu içeriği ile uyuşmamaktadır.
Lütfen konulara mesaj yazarken konu başlığını göz önünde bulundurunuz ve hangi konuya hangi mesajı yazdığınıza dikkat ediniz.
Mesajınız konu başlığından bağımsız ise lütfen mesajınızı yeni bir konu açarak ve uygun bir başlık yazarak gönderiniz.
Konunun daha fazla dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.
3) Konu amacına ulaşmış veya güncelliğini yitirmiş olabilir.Konunun dağıtılmaması için bu tür konular kapatılmaktadır.
Dilerseniz kurallara uygun yeni bir konu açabilirsiniz.
Anlayışla karşılayacağınızı umar, ilginiz için teşekkür ederiz.