ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Kizimiz Üzerinden Ailebirlesimi Randevusu yarin Koruyorum :(

Sayfa: [ 1 ]

05.04.2009 17:19:33

Herkese Selam Arkadaslar Lütfen Birkez daha Yardimlariniz ve desteglerinizi bekliyorum  :-\
Cok Heycanliyim vede Cok korkuyorum sevinmeye bile korkuyorum ki aksilik olur olmazsa hani cok sevinince bisi olmazmis ya aynen öyle  :-\ Yarin büyük Gün Esim izmir konsolosluguna sabah saat 08:30 Randevusu var .. Sorum su canlarim..

Esim yarin gittigine ona ne soru sorarlar Yada sorun cikarirlarmi sizce basvurunuzu yapamazsiniz derlermi yada geri cevirirlermi off inanin Cok Korkuyorum Cokk  :( Sizce Esim ne desin basvurusun yaparken Yani nasil bi tutumla konusursa daha olumlu olur nolur bi akil bi Bilgi bi yardim edin beni bu seferde yardmlarinizsiz birakmayin Simdiden Cok Tskler ALLAH RAZI OLSUN cümlenizden Haberleriniz dört gözle beklicem Saygilar..

ATAAN Abi Seninde Görüsünü bilmek isterim Burdaysan Vaktin varsa Nolur Bana Yardim Et..

05.04.2009 20:41:37

Heyecan Yapmayin, Esinize Pek Birsey Sormazlar Cocuk Üstünden Aile Birlesimi Yapacagi Icin, Sadece Evraklar Tam ve Hatasiz Olsun  okey:)

05.04.2009 21:41:34

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 08:41:37 ÖSHeyecan Yapmayin, Esinize Pek Birsey Sormazlar Cocuk Üstünden Aile Birlesimi Yapacagi Icin, Sadece Evraklar Tam ve Hatasiz Olsun  okey:)

ATAAN abimm Hosgeldin  ya:)

Tamam Abim yapmamayi denicez .. rahatladim biraz simdi sen öyle diyince.. Abim evraklari sana birdaha yazayim sen bi bak dogrumu diye tamam   :-\

[1] Evlilik Cüzdanin Fotokopisi.
[2] Ausweiss fotokopisi.
[3] Cocugun Dogum Belgesinin asli almanca.
[4] Cocugun Dogum Belgesinin asli ( Uluslar arasi ) > Nolur nolmaz diye <
[5] Yeni Tarihli Tam Tekmili Vukat Nüfus kayit örnegi.
[6] 6 aylik uzatilmis pasaport.
[7] Evlenme örnegi kayiti.

Hersey icin Cok Saol abim Tekrar ALLAH RAZI OLSUN Saygilar..

05.04.2009 21:43:57

Evraklar Fazlasiyla Tam  ;D
Bol Sans, Iyi Haberlerinizi Bekliyoruz  okey:)

05.04.2009 21:51:27

Cagiracaklarini Sanmiyorum, Bekleme Asamasinda Gelisen Olaylari Paylasirsan Fikrimizi Söyleriz   okey:)

05.04.2009 21:57:18

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 05, 2009, 09:51:27 ÖSCagiracaklarini Sanmiyorum, Bekleme Asamasinda Gelisen Olaylari Paylasirsan Fikrimizi Söyleriz   okey:)

Tamam Abim Söylerim Tekrar Cok Saolasin.. saygilar..

06.04.2009 07:58:23

Herkeze Günaydin ..

Esim Suan Konsoloslukda dilekce dolduruluyor 20TL Karsiliginda. Konsoloslugun önünde avuka bürosu varmis Esim tekrar ona gidip evraklari gösterip ve durumu anlatmis sorun cikarmi acaba diye.. Onun üzerine Avukat söyle demis : [ Buna hakkiniz var sorun yasal yönlerden cikmaz , Ama Icerde size bakacak görevli eger ...... Yaparsa ( Sorun cikarirsa ) Bilemicem.. ] Vakit yaklasdikca bana bisiler oluyor Uyuyamadim tüm gece desem inanirmisiniz  cofe:) nolcak ne bitcek..Tam Yarim Saat kaldi Iceriye alinmasina  :-\ Dualainizi eksik etmeyin Arkadaslar .. Saygilar

06.04.2009 14:23:12

Alıntı yapılan: TeK ÖzLemimSin - Nisan 06, 2009, 07:58:23 ÖÖHerkeze Günaydin ..

Esim Suan Konsoloslukda dilekce dolduruluyor 20TL Karsiliginda. Konsoloslugun önünde avuka bürosu varmis Esim tekrar ona gidip evraklari gösterip ve durumu anlatmis sorun cikarmi acaba diye.. Onun üzerine Avukat söyle demis : [ Buna hakkiniz var sorun yasal yönlerden cikmaz , Ama Icerde size bakacak görevli eger ...... Yaparsa ( Sorun cikarirsa ) Bilemicem.. ] Vakit yaklasdikca bana bisiler oluyor Uyuyamadim tüm gece desem inanirmisiniz  cofe:) nolcak ne bitcek..Tam Yarim Saat kaldi Iceriye alinmasina  :-\ Dualainizi eksik etmeyin Arkadaslar .. Saygilar
slm bu kadar panik yapma ya bise olmaz bi kac soru sorup birakacaklar esini benim merakettigim sey sen alman vatandasimisin ?

06.04.2009 14:25:19

Alıntı yapılan: capkin_001 - Nisan 06, 2009, 02:23:12 ÖSslm bu kadar panik yapma ya bise olmaz bi kac soru sorup birakacaklar esini benim merakettigim sey sen alman vatandasimisin ?

Evet Alman vatandasiyim Almanyada dogdum vede büyüdüm neden sordunki  ???

06.04.2009 14:33:48

o zaman esini bi daha konsolozliga cagirip sizi ayni anda sorgulayacaklar ama korkma dogrulari söyleyin ve agiz birligi yapin zaten cocukda varmis vize vermek zorundalar 1aya kadar esine ve sana bi mektup yollicaklardir siz simdiden calisin agiz birligi yapmalisiniz

06.04.2009 14:38:02

Alıntı yapılan: capkin_001 - Nisan 06, 2009, 02:33:48 ÖSo zaman esini bi daha konsolozliga cagirip sizi ayni anda sorgulayacaklar ama korkma dogrulari söyleyin ve agiz birligi yapin zaten cocukda varmis vize vermek zorundalar 1aya kadar esine ve sana bi mektup yollicaklardir siz simdiden calisin agiz birligi yapmalisiniz

Anladim arkadasim bilgin icin Saolasin.. Esime sormuslar zaten nerde tanisdiniz felan diye bakalim benide cagirip soracaklarmi yada sadece imzamimi istiyecekler görcez hayirlisi ALLAHDAN insAllah bi srun cikmaz  :-\

06.04.2009 14:41:42

aynisini bende de yaptilar alman vatandasi oldugun icin mecbur yapiyolar ikinizi ayni anda cagiriyolar sen almanyada esin turkiyede gidiyo dügünde kac kisi vardi balayi yaptinizmi sahitler kimdi  dugun salonu ismi ne renk damatlik giydin dugun gunu neler yaptin dugunden sonra hangi mekana gittiniz bu gibi soru sorcaklar sizede biraz sabir et bunlar kolay gercek sorun geldiginde yasicaksiniz emin ol

06.04.2009 14:44:36

Alıntı yapılan: capkin_001 - Nisan 06, 2009, 02:41:42 ÖSaynisini bende de yaptilar alman vatandasi oldugun icin mecbur yapiyolar ikinizi ayni anda cagiriyolar sen Almanya'da esin turkiyede gidiyo dügünde kac kisi vardi balayi yaptinizmi sahitler kimdi  dugun salonu ismi ne renk damatlik giydin dugun gunu neler yaptin dugunden sonra hangi mekana gittiniz bu gibi soru sorcaklar sizede biraz sabir et bunlar kolay gercek sorun geldiginde yasicaksiniz emin ol

Saol ya  :cryla: Bilmiyorum nolcak görcez ne diyim ... saygilar

Sayfa: [ 1 ]