ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 08.04.2009 izmirde vize terminim var

Sayfa: [ 1 ]

gülümse35 07.04.2009 15:46:35

arkadaşlar yüzdük kuyruğuna geldik yarın terminim var nedense ehycan bastı evraklarımı hazırladım bakalım neler olacak dualarınıza ihtiyacım var :angel: clap:)

SABIR 07.04.2009 16:04:07

işAllah herşey yolunda gider.darısı bana artık nerden başvuru yapıyosun.şimdiden bol şans :)

gülümse35 07.04.2009 16:07:01

sağol arkadaşım izmirden başvuracağım ..inşAllah herşey yolunda gider darısı başına inşAllah,,sen nerden başvuracaksın

SABIR 07.04.2009 16:15:54

bende mayısın 1 inde ANKARADAN başvurucam ama şimdiden bi haycan var.soroulardan korkuyorum çok şaçma olur diye.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin. AMİNNNN

gülümse35 07.04.2009 16:20:03

evet bende bekliyorum garip sorular daha önce turist olarak giderken de sormuşlardı az çok ordaki havayı teneffüs ettim muhakak burdan paylaşacağım deneyimimi merak etme...ama heycan varrr yaa engel olamıyorumm..Allahımmmmm yardım ettt.. :angel:

alibaba 07.04.2009 16:29:50

hiç korkmayın ben ankarada başvurdum size sorulacak sorular sizle ve eşinizle ilgili.unutmayın herkese almanca bir kaç soru soruyorlar.sizle almanca konuşmaya çalışıyorlar bunlar basit sorular.ismin ne?eşinizin adı ne?eşin veya sen kaç yaşındasınız gibi sorular.kesinlikle vizem nezaman çıkar diye soru sormayın.çünkü herkes aynı soruyu tekrar tekrar soruyor ordaki görevlilerde haklı olarak kızıyorlar.zaten 2 ile 6 hafta arası cevabını, alırsınız.endişelenmeyin herşeyin hayırlısı olsun!!

gülümse35 07.04.2009 16:31:58

Alibaba arkadaşım Allah razı olsun vAllahi içime su serpttin desteğin için çok tşk ederim inşAllah herşey yolunda gider

08.04.2009 14:18:14

İnşAllah Görüşmeniz Çok İyi Ve Sorunsuz Geçer Ve En Kısa Zamanda Vizeniz Elinize Ulaşır okey:)

gülümse35 08.04.2009 17:41:13

zeytin arkadaşım çok mersi dediğin gibi olumluydu görüşmem almanca soru yoktu tek problem ilk girişte evrakları kontrol eden kişi eşimin almanyada evlenme boşanma kararını eline alınca türkiyede nüfusta kayıtlı değil bundan sorun çıkar dedi ve moralimi bozdu ama numaram yandığında asıl işlemimi yapan kişi hiç problem çıkarmadı rutin sorular sordu sıcak bir görüşmeydi ve numaramı verdi takip et dedi..ama yine de ödüm kopuyor aksilik çıkacak diye..en çok üzldüğüm girişte hemen moral bozmaları inşAllah sorun çıkmaz Allahım

ece?????? 08.04.2009 18:04:34

merhaba arkadaslar esimin bugün ankara konsoloslugunda randevüsu vardi hersey güzel gecti esime demislerki 1ay icinde haber gelecek size acaba dogrumu konsolosluktakiler dogrumu söylüyor yoksa dahami uzun bekletiyolar benim pasaport türk cvp yaziiiiiiiin?????????

gülümse35 08.04.2009 18:05:56

arkadaşım bende bugün görüşmedeydim ama izmirde ordaki memur ne diyorsa odur tabii hayırlısı olsun hepimiz için

09.04.2009 13:06:41

Alıntı yapılan: gülümse35 - Nisan 08, 2009, 05:41:13 ÖSzeytin arkadaşım çok mersi dediğin gibi olumluydu görüşmem almanca soru yoktu tek problem ilk girişte evrakları kontrol eden kişi eşimin Almanya'da evlenme boşanma kararını eline alınca Türkiyede nüfusta kayıtlı değil bundan sorun çıkar dedi ve moralimi bozdu ama numaram yandığında asıl işlemimi yapan kişi hiç problem çıkarmadı rutin sorular sordu sıcak bir görüşmeydi ve numaramı verdi takip et dedi..ama yine de ödüm kopuyor aksilik çıkacak diye..en çok üzldüğüm girişte hemen moral bozmaları inşAllah sorun çıkmaz Allahım

Eşinin iknici evliliğimi.Eğer Türkiyede boşanma olduysa Temziy Kararı En Az 15 Gün içinde Geliyor.Bu Sorun Yaratcağını Zannetmiyorum.Belki Sizden Bu Belgeyi İsteyebilirler.İyi şanslar. okey:)

gülümse35 09.04.2009 13:14:10

dün görüşmeye girdim temyizi istemediler..hiç bir problem eksiklikten bahsetmediler elime numaramı verdiler internetten takip et çıkınca pasaportunla gel dediler..inşAllah sorun çıkmaz

09.04.2009 13:23:15

Hayırlı Olsun Ozaman Bir Sorun Çıkmaz Bundan Sonra.Bir Sorun Çıkarsa Yardım Etmeye Çalışırım Arkadaşım okey:)

Sayfa: [ 1 ]