ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 05,05,09 vize randevusu aldım çocuk üzerinden aile birleşimi

Sayfa: [ 1 ]

yasin demir 09.04.2009 21:24:40

ankara konsolosluğu çocuk üzerinden aile birleşimi randevusu aldım istenen evraklar;

1. [ ] Müracaat şahsen yapılmak zorunda
2. [ ] Varsa eski Pasaportlar sunulmalı
 3. [ ] 2 adet İkamet Müsadesi Başvuru Formu
4. [ ] En az 12 ay geçerli Pasaport
5. [ ] 3 adet Biometrik vesikalık resim
6. [ ] Başvuranın Eşi ve Çocukları adına ayrı ayrı alınmış İkametgah Belgelerinin aslı ve fotokopisi.
7. [ ] Tam Tekmil vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Örneği aslı ve fotokopisi.
8. [ ] AB vatandaşı kişinin kimlik fotokopisi
9. [ ] AB vatandaşı kişi ile akrabalık belgesi fotokopisi
10. [ ] Vize işlem süresi birkaç ay sürebilir.
11. [ ] Başvuru için Elçilikte 4 numaralı kapıdan giriş yapılmalı
12. [ ] Pasaport fotokopisi

09.04.2009 23:12:59

Hayırlı Olsun.İnşAllah En Kısa Zamanda Gelir Vizeniz okey:)

canan86 09.04.2009 23:26:50

aminn inşAllah alkis:)

10.04.2009 10:54:24

Selam cnm kardesim.
Hadi gözün aydin hayirlisi insAllah sende basvurunu sorunsuz yapar kalbinin ferahinla vizene kavusursun hakkimizda hayirlisi..  ya:)

Ama bisi anlamadim senden cok evrak istemisler ve farkli..
Esimden bunlari istemediler  :-\ Senin esin almanvatandasidi demi ?

yasin demir 10.04.2009 13:41:10

EşİM VE KIZIM ALMAN VATANDAşI BİMİYORUM AMA İSTENEN BELGELER BU SİZİNKİNDEN FARKLI OLARAK ALMANYADAKİ EşİMİN VE ÇOCUĞUMUN İKAMETLERİNİ İSTİYOLAR BELKİDE SADECE ANKARANIN YAPTIĞI BİR UYGULAMADIR BU BİLEMİYORUM HAYIRLISI BAKALIM

10.04.2009 13:43:43

Alıntı yapılan: yasin demir - Nisan 10, 2009, 01:41:10 ÖSEşİM VE KIZIM ALMAN VATANDAşI BİMİYORUM AMA İSTENEN BELGELER BU SİZİNKİNDEN FARKLI OLARAK ALMANYADAKİ EşİMİN VE ÇOCUĞUMUN İKAMETLERİNİ İSTİYOLAR BELKİDE SADECE ANKARANIN YAPTIĞI BİR UYGULAMADIR BU BİLEMİYORUM HAYIRLISI BAKALIM

Aynen hayirlisi .. Belkide öyledir Sorun ciksaydi zaten basvuru kabul edilip vizenizi takip edin demezlerdi.. InsAllah seninde olumlu gecer Duaciyim.  byby:)

Sayfa: [ 1 ]