burcukafadar 18.04.2009 00:29:43
Alıntı yapılan: Dilhas - Nisan 15, 2009, 03:48:58 ÖSbende su anda b1 sinavina hazirlaniyorum. Eger kursa gidiyorsan bu sinavin seklini tam olarak hoca sana anlatacaktir. hatta birebir defalarca bölümleri tekrar etmeniz gerekiyor mündliche 3 bölümden olusuyor birinci bölümde partnerinle birlikte konusarak kendinizi tanitiyorsunuz 2. bölümde her ikinize de birer konu veriliyor bu konuyu okuyup anladiklarini acikladiktan sonra kendi fikirlerini söylüyorsun sonrada partnerine soru soruyorsun sonra ayni seyi partnerin yapiyor 3. bölümde her ikinize de üzerinde tartismak üzere bi konu veriliyor mesela siz bi is yerinde calisiyor sunuz is arkadasinizin dogum günü icin ona parti düzenlemek istiyorsunuz ikinizin önündeki kagit da ayni yapmaniz gereken yazili sorulari birazda degistirerek tabi karsilikli sorup tartismak ve bir program hazirlamak. mündliche bu kadarbilgi icin tesekkür ederimm:)
burcukafadar 08.05.2009 18:50:31
esma 41 11.05.2009 01:10:41
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 08, 2009, 06:50:31 ÖS
ilgilenenler olabilir belki; bugün b1 sinavina girdim. hören ve gramatik cok zordu ama mündlich sinavi cok iyiydi. benimle ayni zamanda giren arkadaslar olmustur muhakkak. insAllah hepimiz geceriz sinavdan!!!
burcukafadar 14.05.2009 22:51:44
Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 11, 2009, 01:10:41 ÖÖtesekkür ederim. ınsAllah gecerim de güzel haberler veririm sıze...
InsAllah .
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.
14.05.2009 23:57:22
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 14, 2009, 05:54:58 ÖS
cok tesekkür ederim, umarim dedigin gibi olur. ama aklima takilan seyler var. örnegin; bize 7 ay boyunca akkusativ dativ diye anlattilar durdular, sonra bir gün bunlar sinavda cikabilecek türde sorualr diye onumuze gazete küpurlarini koydular ve bunlari cözün dediler. ama ögrettiklerinyle sinavda soracakalri seryler birbirinden farkli. daha zor. tabii ben de bu yüzden korkuyorum.
Alıntı yapılan: burcukafadar - Nisan 14, 2009, 05:54:58 ÖSSelam Burcu, bende aynı senın gectıgın yollardan gectım.Senın gıbı a1 ve a2 kursuna gıttım.B1 gormeden dırek b1 sınavına gırdım.Dedıgın gıbı bızde hep akkusatıv datıv.. bunları ogrendık durduk.Sonra bı baktım sınav orneklerı cozerken bunlardan hıc bırı yok..Gazete kupurlerı yok magazalar.. falan fılan.. Bu akk. datıvlerı sadece mektupta kullanabıldım.. Benım sana tavsıyem bol bol b1 sınavı ornegı coz..O dedıgın kısımları o sekılde ögrenebılırsın..Mektupta zorlanacagını sanmıyorum cunku a2 sınavından pek farklı olmayacak..Benı en cok zorlayan hören olmustu ve onun ıcın yapılacak cok fazla bır sey yok acıkcası..Yanı 1,2 ayda hören cok fazla gelıstırılmez ama sen yıne de bol bol televızyon ızle.. Bu arada sızınde oyle olmustur emınım.Sınıftan hoca 5,6 kısıyı secmıstı b1 sınavı ıcın..Yani gecebıleceklerını dusundugu kısılerı secmıstı ve hepımız gecmıstık sınavıı.Ben sanırım 70 almıstım ortalama..Sınavı gecenlerın hepsı kursa basladıklarında sıfır Almanca bılgısıne sahıplerdı..Bence sende gecersın bu sınavı..
cok tesekkür ederim, umarim dedigin gibi olur. ama aklima takilan seyler var. örnegin; bize 7 ay boyunca akkusativ dativ diye anlattilar durdular, sonra bir gün bunlar sinavda cikabilecek türde sorualr diye onumuze gazete küpurlarini koydular ve bunlari cözün dediler. ama ögrettiklerinyle sinavda soracakalri seryler birbirinden farkli. daha zor. tabii ben de bu yüzden korkuyorum.
21.05.2009 06:11:23
21.05.2009 16:25:21
Alıntı yapılan: sekonder - Mayıs 21, 2009, 06:11:23 ÖÖTabiki bunların yapılması gerekıyor ''Hören'' ın gelısmesı ıcın.Bende aynen böyle gelıstırdım..Ben kısa bır süre ıcınde gelısmez dedım.Gramatigi 1 haftada ögrenebılırsın,mektubuda oyle ve hatta konusma bolumunude calısarak halledebılırsın ama ''Hören'' kısa surede olacak bır sey degıl ki B1 de gercekten zor bu bolum..Ben bunu demek ıstedım.
"Benı en cok zorlayan hören olmustu ve onun ıcın yapılacak cok fazla bır sey yok acıkcası.."
Doch, ihr könnt darüber viele zu tun. z.B. ihr könnt fernsehen, deutsche Musik hören usw. Hören ist immer schwerer als die andere Teile. Man kann es aber besser machen, wenn man mehr Praktikum macht.![]()
22.05.2009 17:50:08
melisa_85 21.06.2009 14:36:47
21.06.2009 14:49:07
burcukafadar 08.07.2009 15:24:54
Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 14, 2009, 11:57:22 ÖSselam timur, yazin icin tesekkürler. gec cevap verebiliyorum ama sinavdan sonra türkiyedeydim, pek vaktim olmadi siteye girmeye. evet haklisin, bizim siniftada a2 ve b1 seviyesinde olanlari ayirdilar. ben de b1e girdim. VEEEEEEE GECTTIIIIIIMMMMM:)))))))) sen de gecersin deyip, moral verdigin icin ayrica cok tesekkür ederim sana... üstümden koca bir yük kalkti simdi:))) cok murtluyum cooookkkkk:)))
Selam Burcu, bende aynı senın gectıgın yollardan gectım.Senın gıbı a1 ve a2 kursuna gıttım.B1 gormeden dırek b1 sınavına gırdım.Dedıgın gıbı bızde hep akkusatıv datıv.. bunları ogrendık durduk.Sonra bı baktım sınav orneklerı cozerken bunlardan hıc bırı yok..Gazete kupurlerı yok magazalar.. falan fılan.. Bu akk. datıvlerı sadece mektupta kullanabıldım.. Benım sana tavsıyem bol bol b1 sınavı ornegı coz..O dedıgın kısımları o sekılde ögrenebılırsın..Mektupta zorlanacagını sanmıyorum cunku a2 sınavından pek farklı olmayacak..Benı en cok zorlayan hören olmustu ve onun ıcın yapılacak cok fazla bır sey yok acıkcası..Yanı 1,2 ayda hören cok fazla gelıstırılmez ama sen yıne de bol bol televızyon ızle.. Bu arada sızınde oyle olmustur emınım.Sınıftan hoca 5,6 kısıyı secmıstı b1 sınavı ıcın..Yani gecebıleceklerını dusundugu kısılerı secmıstı ve hepımız gecmıstık sınavıı.Ben sanırım 70 almıstım ortalama..Sınavı gecenlerın hepsı kursa basladıklarında sıfır Almanca bılgısıne sahıplerdı..Bence sende gecersın bu sınavı..
Basarılar...
09.07.2009 00:14:37
Bu sınav zorunlu bir sınav oldugu icin üstünden koca bir yük kalktıgı kesin ama sen yinede bu isin pesini bırakma.Üzerindeki rehavet gecer gecmez Almanca ögrenmeye devam et.(Nacizane tavsiye)
burcukafadar 09.07.2009 12:51:34
10.07.2009 00:51:59
burcukafadar 10.07.2009 12:48:04