ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: almanyada oturum ve çalışma müsadem var şuan türkiyedeyim her altı ay dolmadan..

Sayfa: [ 1 ]

primax1 18.04.2009 01:31:04

Almanyada oturum ve çalışma müsadem var herhangibir yardım parasıda almıyorum  Ama şuan türkiyedeyim her altı ayda bir almanyaya giriş çıkış yapmam gerekiyor bunu biliyorum........sorum şu 1 : Her altı ayda bir giriş çıkış yapmamak için başka bir yol varmı haklarımı kaybetmeden.  SORU 2: kulağıma gelenlere göre bulgaristana giriş çıkış yapmak yeterli oluyormuş diye duydum doğrumudur.....  cevap için şimdiden teşekkürler

Chete66 18.04.2009 16:26:14

Soruların hakkında bilgim yok ama şu şekilde bir yaklaşımım olacak.

1-Giriş çıkışlarını 6 ayda bir yapmak zorundasın.
2-Bulgaristana giriş çıkış yapman yeterli olmayabilir. Çünkü adı üstünde haklarının olduğu ülkeye giriş çıkış yapmalısın...

1. Sorunun cevabı kesinlikle 6. ayda giriş çıkış yapmalısın.
2. Soru hakkında duydukların doğru olabilir ama eşşeğini sağlam kazığa bağlaman senin yararına olacaktır. Turist sezonu dışında bir ay ve güne kendini ayarlarsın giriş cıkış yaparsın. zaten hepsi 3 saat gidiş 3 saat dönüş 6 saatini alir. Hem az masraflı olur hemde işini garantiye alırsın.

İyi forumlar.

EL-TURCO 23.04.2009 13:38:01

kesinlikle ve kesinlikle oturumunu kaybedersin bulgar giris cikis yyeterli degil.almanyada en azindan bir gün kalmis olman gerek!!!

yasin demir 23.04.2009 17:59:55

kardeşim geçende yazdım ama silinmiş bu 6 ay olayı millet tarafından yanlış anlaşılıyo bu olay kesinlikle olmaz almanyada fiziki olarak 6 ay 1 gün yaşamış olacaksın kalan 6 ayı istediğin yerde geçire bilirsin tv lerde avukatlar basbas bağırıyo bu olay yanlış diye yabancılar dairesi bunu farkederse oturumunuz iptal olur bu olay sadece yabancılar dairesinin izni ile olabilir almanyada 6 ayı orda yaşayarak gerçekleştirceksin

Sayfa: [ 1 ]