ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Nufus Kayıt Örneği Hakkında

Sayfa: 1 [ 2 ]

Umit07 09.05.2009 18:12:02

VAllahi bende anlayamadım Olmayacağını biliyoruz onlarda biliyor ama Yinede istemekte böyle Israrcı olmalarının tek nedeni çok açık ortada malesef işi zora sokmaktan başka birşey olamaz ama olsun istediği istemediği hepsini hazır edelim. Yıldıramazlar bizi Yuvamız için..

Allah Sabır Versin.. Cümlemize Çok Farklıymış Bu Vize Meselesi içine Girmeyen bilemiyor Malesef
Birdaha Beddua Edersem birine Allah Seni Konsolosluklardan çıkartmasın Diyeceğim :))

SİMURG 21.05.2009 01:42:21

şu nüfus memurlularını hepsini toplayıp yakacam.Cuma günü yine gidicem ve bu 3. kez gitmiş olucam offoff:) offoff:) offoff:) :zopa:

canan86 21.05.2009 01:50:09

Alıntı yapılan: SİMURG - Mayıs 21, 2009, 01:42:21 ÖÖ
şu nüfus memurlularını hepsini toplayıp yakacam.Cuma günü yine gidicem ve bu 3. kez gitmiş olucam offoff:) offoff:) offoff:) :zopa:
Allah yardim etsin :D :D sadece kizmana gülüyorum adami cilleden cikariyorlar valla

SİMURG 25.05.2009 15:33:42

Eşiniz Alman vatandaşıysa buradan nüfus kayıt örneği ile uğraşmayın.
Alman vatandaşı eşin oturum müsaadesi alman kimlik yada alman pasaportu fotokopisi yetiyormuş.Eşiniz Alman vatandaşı aynı zamanda T.C kimlik nosu varsa yasalara aykırı dediler benden önceki bayana ve baya uğraştırdılar.Bende uğrunda bir hayli uğraştığım nüfus kayıt örneğini ve fotokopisini hazırlanan evrakların arasından çaktırmadan çıkarıp,fazla evrak dosyama koydum.Bayan bana hiçbir şey sormadı nüfus kayıt örneği için.
Herkese dua ve desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Sayfa: 1 [ 2 ]