ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: kapalı zarf nedir

Sayfa: [ 1 ]

facetoface 02.05.2009 01:24:50

arkadaslar almanyadaki kapalı zarf olayı nedir bilen varmı ????

Chete66 02.05.2009 01:51:58

Nerden çıktı bu kapalı zarf olayı. Biraz daha aydınlatırmısınız konuyu.

Ne ile ilgili nerden duydunuz?

facetoface 02.05.2009 04:18:26

birisi söledi bende merak ettim almanyadan veriliyormus

yasin demir 02.05.2009 11:21:16

kapalı zarf eski bi uygulama eskiden konsolosluğa başvurmadan eşiniz almanyadan yabancılar dairesinden başvuru yapıyodu yabancılar şubeside görüşünü kapalı zarf olarak size teslim ediyo eşinizde bu zarfla beraber konsolosluğa başvuru yapıyodu ama bu zarf öyle herkese verilmiyo daha çok işleminde çok aciliyeti olan mecburen hemen almanyaya gelmesi gerekli durumlarda gibi durumlarda verildi ve vizesi aynı gün pasaporta basılırdı

02.05.2009 14:13:31

Benim bi Arkadasimda Vizeye basvurdu Turist oLarak RET cevabi geldi.. sonra aLmanyadaki abisi gitmis orada bi isLemler yapmis.. dünde bana bu kez Kapali zarf gelio kesin cikicak Vizem dedi.. bende kapaLi zarfi anLamadim ama iyi insAllah oLur dedim :) simdi ögrendim ne demek oLdugunu.. saoLasin Yasin Demir..

facetoface 02.05.2009 16:53:33

dostum vize olunca haber verirmisin ne kadar zamanda veriyorlar ve ne olmuş ilemleri bilgilendirirsen sevinirim

Alıntı yapılan: Karizmatik KayseriLi - Mayıs 02, 2009, 02:13:31 ÖS
Benim bi Arkadasimda Vizeye basvurdu Turist oLarak RET cevabi geldi.. sonra aLmanyadaki abisi gitmis orada bi isLemler yapmis.. dünde bana bu kez Kapali zarf gelio kesin cikicak Vizem dedi.. bende kapaLi zarfi anLamadim ama iyi insAllah oLur dedim :) simdi ögrendim ne demek oLdugunu.. saoLasin Yasin Demir..

02.05.2009 17:28:58

Alıntı yapılan: facetoface - Mayıs 02, 2009, 04:53:33 ÖS
dostum vize olunca haber verirmisin ne kadar zamanda veriyorlar ve ne olmuş ilemleri bilgilendirirsen sevinirim

sonuclandigi zaman ayrintili bi sekilde anlatirim insAllah...

Chete66 02.05.2009 23:05:48

Teşekkürler bir şey daha ögrenmiş olduk sayenizde..

human06 10.05.2009 01:01:03

benimde ilk basvurumda kapali zarfim vardi ama yasa geregi deutsch A1 sertifikam olmadigi icin eksik evrakdan geri cevrildim, daha sonra (4 ay) A1 sertifikasini alip ayni mektup ve standart evraklarimla beraber vize basvurumu yaptim, beni konsoloslukda 30-40 dakika beklettikden sonra basvurumun onaylandigini soylediler ve vize baslangicinin hangi tarihde olmasini istersin dediler, bende en kisa surede dedim :) mesala ayin 6`si dedim, tamam biz ups ile yollayacaz dediler, ve gonderdiler beni. dedikleri gibi bir hafta sonra pasim elimdeydi. o zarfin icinde esImin basvurusu sonucu almanyadaki yabancilar subesinin vermis oldugu `ÖN OTURUM IZNI` vardi.( nasil gördün derseniz; ilk basvuruda acmislardi ve geri iade etmislerdi)  ahh tabiki soylemeden gecmeyeyim o zarfi vermek icinde  butun resmi evraklarimi ( pasaporumun asli dahil ) istediler. o mektup sadece vize isleminde hiz kazandiriyor o mektubu veren alman memurun dedigi gibi.

Sayfa: [ 1 ]