merhabalar ataan bey ben 1mayıs ıtıbarıyle aıle bırlesımı ıcın basvuru yaptım evraklarımın hepsı tam sadece seyehat sıgortası yoktu ılerde esımın sıgortasına gosterılcegım ıcın yaptırmadım seyehat sıgortasını yınede benden ısterlermı?
esım alman vatandası ve calısıyor 1100 e cıvarında maas alıyor almanyada kalacamız ev aılesının vıze ıcın gıtıgımde bana nezman tanıstınız nezman cıkmaya basladınız
esınız alman vatandaslına nezman gectı ayrıca ben unıversıte mezunuyum ekonomı bolumunden bana unıversıte mezunusun nıye oraya gıdeceksınız esınız buraya gelmıyormu gıbı sorular yoneltıler en sondada bırlıkte cekılmıs fotoraf ıstedıler(nıkah nısandakı) bende usb de oldunu soyleyıp cıkarınca bosverın gectı gıbı bı yanıt aldım nekadar usteledıysemde bosver dendı akılarından anlasmalı evlılık gecebılırmı konsolastakı gorevlılerın?
benım basvurum oraya nekadar surede varır ve sızce unıversıte mezunu olmam vıze almamda kolaylık saglarmı?
vızede red almam durumunda bıdaha basvurumu yapayım yoksa mahkemeyemı gıdeyım hangısı dogru olur
sımdıden tesekur edıyorum kolay gelsın sıze ve tum bu yola dusen arkadaslara