emrecik 04.05.2009 15:38:40
yani inanın çok kolay gözünüzde sakın büyütmeyin..ders çalişin..birasda sınav hakkında bilgi wermek istiyorum..sınav 4 bölümden olusuyor hören (dinleme)schreiben (yazmak)lesen (okumak)sprechen (konusmak) yazılı sınavın yani dinleme konusma yazma toplam 65 dakika dan olusuyor..ilk önce hörenden başlıyor dinlemeden sonra hemen lesen we arkasından schreiben yani form we mektup war bu bölümde..en son konusmaya giriyorsunuz 4 kişi ilk önce kendinizi tanıtıyorsunuz sırayla..sonra birbirinize 2 soru soruyorsunuz kart çekip.sonra 2 kart çekip birbirinize ricada bulunuyorsunuz..ben konusmadan tam puan aldım 15 ham puan we bunu 1.66 çarptığınızda 24.90 puan yapıyor..yani kolay büyütcek korkucak bişi yok ..tek sey çalişmakla oluyor..diyorum ya biz sınava 9 kişi girdik ankarada 8 kişi gecti yani gercekten kolay..stres sinir yapcak bi durum yok..başinizda duran gözetmenler çok ii niyetliler..kimseyi kırmamaya çalişiyorlar..gitmiş oldunuz kurs gercekten almanca temelini weren yani a1 üstüne kurulu bi ders verme özelliği olan bi kursa gidin..rasgele gideyim öğreneyim demeyin..a1 üstüne yoğunlaşmış bi kurs olsun..çünki a1 den fazlası şimdilik sizin içinbi işe yaramıcak..kurs size a1 in formatını wermeli tamamen..çok açık söliyorum kursunuz ii olursa gecersiniz wAllahi gecersiniz.ALLAHIM hepinizin yardımcısı olsun..sıkıntı stresle dolu bi yol emin olun ..bende çok stres yapıyordum ya gecemezsem die..ama hep inandiğim sey gecemekti hep buna inanıyordum we kendime gercekten çok güweniyordum..sizde öle yapin inanın kolkulcak bişeyi yok..hepinize kolay gelsin...
alicelik1984 04.05.2009 22:22:01
emrecik 30.05.2009 20:20:21

Chete66 30.05.2009 22:23:42
siirt56 06.06.2009 03:54:42