ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Sizce Hangi Konsolosluk?

Sayfa: [ 1 ]

Umit07 04.05.2009 22:49:50

Sizce Size Zorluk Çıkarmadan Sizinle Çok iyi İrtibat Kuran Konsolosluk Hangisi
Ben Başlayım İzmir İşini O Kadarda Profosyenelce Yapmıyor Diyalog Kurma Gibi Bir Özellikleri Yok!

Chete66 05.05.2009 03:29:11

Merhaba dostum oncelikle soruyu anket olarak yapsan daha guzel olurdu.

Ama cevap olarak diyecegim şey konsoloslugun icinde neler olup bittigini bilmiyoruz, sadece dışardan yaptığımız gözlemler ile de yorum yaparsak hata etmiş oluruz. Ayrıca kendimi ornekleyerek soruna cevap verecek olursam ; ben ankara konsoloslugundan muracaat ettim ve benim İzmir İstanbul Ve Ankara konsolosluklarını karşılaştırmam yanlış olacaktır. Buyuk ihtimalle de kimse baglı bulundugu konsolosluk dışında bir bilgiye sahip degildir.

Konunun gereksiz oldugunu dusunuyorum ve değerli adminlerimizin konuyu kapatmasını rica ediyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun...

EL-TURCO 05.05.2009 10:48:31

Alıntı yapılan: Chete66 - Mayıs 05, 2009, 03:29:11 ÖÖ

Konunun gereksiz oldugunu dusunuyorum ve değerli adminlerimizin konuyu kapatmasını rica ediyorum.

dogru cevap!!!!

ben hem izmir hemde ankaraya isim düstü ve ikisindede hicbir sorun yasamadim!kurallari ögrenmek yeterlidir.kurumlari böyle yargilamak sacma..
konunun silinmesi bencede mantiklidir.

Sayfa: [ 1 ]