ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: UPS Koduyla İlgili!...

Sayfa: [ 1 ]

darudigy 06.05.2009 00:42:55

Öncelikle randevuyu 30.04.2009'da gerçekleştirdik... Ancak bir aksilik oldu... UPS'den kargo poşetimi alırken ordaki bayan faturamı yazdırmayı unuttu ve elle yazmak zorunda kaldı takip numaramı... Benim internetten yurtdışına gönderilip gönderilmediğini takip etmek için Hile başlayan bayanın yazdığı uzun numarayamı, yoksa barkodun üstündeki, yoksa pasaport numaramama mı ihtiyacım var... Bunu bilmek çok iyi olurdu... şimdiden teşekkürler... offoff:)

Chete66 06.05.2009 01:23:46

Arkadaşım o numara sanırım Pasaportun UPS e verildiginde yani almanyadan vizen onaylandıgında veya Allah gostermesin Red aldıgında işine yarayacak. Zaten telefonuna da bilgi geliyor. Kafana takma o numarayı ;)

Allah yardımcımız olsun

06.05.2009 18:58:38

H ile baslayan nr'den takip yapiyorsun..!! https://www.ups.com.tr/pasaportsorgu.asp bu adresden

nilgünbulutc 07.05.2009 18:25:15

ben de ups den sorgulama yapıyordum öyle bi numaraya ait bilgi yoktur felan tarzı bişi çıktı çok ciddiyim maksimum 5 dk sonra zil çaldı bi baktım ups aracı dedim bittim red geldi ve onun için görünmüyordu heralde ama vizem gelmişti yani takip numarasıyla bende takip edemedim :)

Sayfa: [ 1 ]