ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: yardım edermisiniz

Sayfa: [ 1 ]

konyalı 13.05.2009 12:43:57

iyi günler,sevgili arkadaşlarım...
bende uzun zamandır bu sitedeyim ama sadece konuları izliyorum.benimde eşim almanyada ve hayırlısıyla gitmeme az kaldı.2008 yılının 10.ayında sertifkamı aldım ve şu an vize başvurusu yapıcam..bu gün randevu almayı düşünüyorum ama merak ettğim bir kaç konu var.bu nedenle bana yardım edermisiniz?
konsoloslokta bana tekrardan almanca sorular sorulacakmı eğer sorulacaksa ne tür sorular olacaktır,bana yardım edermisiniz..birde  benim 5 yaşında bir kızım var,kızım için pasaport gerekli olacakmı acaba...
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
.

Chete66 13.05.2009 16:45:25

Arkadaşım eşiniz sonradan Alman vatandaşlığına geçmiş ise almanca sorulmuyor.
A1 sertifikanızın süresi 6 ayı geçmişse, almancayı unuttunuz mu diye sorular sorulabilir.
Çocuk üzerinden aile birleşimi yapacaksınız sanırım bu yuzden avantajlısınız.
Çocugunuza %99 pasaport gerekli olacaktır diye dusunuyorum tam bilgim yok (lutfen bunu biraz araştırın).

Ama muhtemel Almanca olarak sorulabilecek sorular;
Adınız,Soyadınız,Yaşınız,Eşinizin Adı und soyadı,Yaşı, Mutlaka buschtabieren yaptırırlar bir kaç şeyi. Ama dileğim inşAllah zorluk çıkarmazlar size.

Allah yar ve yardımcınız olsun...

konyalı 13.05.2009 21:04:35

Chete66  , arkadaşım çok teşekkür ederim Allah  razı olsun bilgilerinden dolayı evet sertifikayı alalı 7 ay oldu inşAllah daha fazla birşey sormazlar çünkü 8 senedir bu anı bekliyorum  Allah herkezin işni ras getirsin inşAllah tüm hasret çekenleride enkısa zamanda kavuşturur yüce rabbim tekrar teşekürler

efe20 13.05.2009 21:29:10

selam arkadasım benım a1 sertıfıkasını alalı 1 yıl oldu basvuruyu yaptıgımda esımde sonradan alman vatandası oldu bana sadece almanca konusmyaı bılıyosrmusun ve evraklarını cekmeceye koyarmısın dıye almanca soru sordular sonrası turkce konustuk tabı herkese farklı olabılır chete66 nın dedıgı gıbı en fazla o gıbı sorular sorarlar zorlanacak bısey yok zaten o sorularda

cocuk ıcın pasaport cıkıyor dıye bılıyorum ama kesın bılen bırıne sorarak teyıt almanızda yarar goruyorum hayırlısı olsun alah yardım etsın

konyalı 13.05.2009 21:36:56

efe20,   teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı inşAllah bir  sorun çıkmaz okadarını cevaplarım inşAllah ben biraz heyecanlıyım ordada  heyecanlanırsam bildiğimide unuturum diye korkuyorum kızım içinde pasaport gerekliymiş yada kendi pasaportuma işletmem gerekiyormuş   tekrar teşekürler yardımlarınız için Allah razı olsun

Sayfa: [ 1 ]