ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 19 Mayis 2009 Vize Randevusu !

Sayfa: 1 [ 2 ]

merytylor 19.05.2009 16:40:45

Kayserili hadi bakalım hayırlısı İnşAllah..Bu arada aramıza hoşgeldin:)Allah hepimize sonsuz sabırlar versinnn...

mavili_mavis 19.05.2009 17:00:14

kayserılı  ınsalah  cabucacık   vızen  cıkar   almanca soru sormadılarmı sana   konsoloslukta

exlans 19.05.2009 17:26:46

slm karizmatik kardesim.öncelikle hayırlı ugurlu olsun kardesim alkis:)insAllah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde vizen cıkarda eşinle birlikte düğün dönüşünüz birlikte gerçekleşir kardesim.biliyorum aslında hepimizin genel sıkıntısı aynı,benimde sıkıntım bu kardesim.eşimin her gidisnde benim burda kalmam bana coookkkk zor geliyoo jaa :cryla:
bende bu konu için yani düğün dönüşü gitmek için bugun tarihli bir konnu actım ve sıkıntımı dile getirdim.inşAllah bana bu konu hakkında yardımcı olacak yani bilgisi olan arkadas olurda yol gösterirse cok sevinirim.benimde terminm Ankara da 02.06.2009 da Rabbim hepimizin YAR ve YARDIMCISI olsun. byby:)

exlans 19.05.2009 17:44:27

kayserili kardesim.sana bişey sorucam ama sen yeni geldigin için hemen işin ehline sorayım dedim kendimce kardesim.ya bu nüfus idaresindden alına tam tekmilli vukatlı nüfus kayt örneginin tercümesini yaptırdın mı ???yaptırmadıysan böyle bişey sordular mı sana ???sasırdım kaldım jaa biri yaptır diyo benim arkadslarmdan biri yok sormuyolar yaptırma kimisi sen yaptır işini şansa bırakma diyo kardesim  hiihi:)bu konu hakkında orum yazarsan en azından benim gibi merak edenlerde bilgi sahibi olurlar byby:)

19.05.2009 18:09:39

Alıntı yapılan: exlans - Mayıs 19, 2009, 05:44:27 ÖS
kayserili kardesim.sana bişey sorucam ama sen yeni geldigin için hemen işin ehline sorayım dedim kendimce kardesim.ya bu nüfus idaresindden alına tam tekmilli vukatlı nüfus kayt örneginin tercümesini yaptırdın mı ???yaptırmadıysan böyle bişey sordular mı sana ???sasırdım kaldım jaa biri yaptır diyo benim arkadslarmdan biri yok sormuyolar yaptırma kimisi sen yaptır işini şansa bırakma diyo kardesim  hiihi:)bu konu hakkında orum yazarsan en azından benim gibi merak edenlerde bilgi sahibi olurlar byby:)

Ben hic bir Evrak icin Ne tercüme nede Noter tasdigi yaptirdim..  Randevu aldigin zaman ordaki kisiLer senden ne istiyorsa onLari getirmen yeterLi oLur.. Hatta bende AkrabaLık beLgesi ( evliLik cüzdani ) ve passaportumun fotokopisini aLmadiLar..

19.05.2009 18:11:49

Alıntı yapılan: mavili_mavis - Mayıs 19, 2009, 05:00:14 ÖS
kayserılı  ınsalah  cabucacık   vızen  cıkar   almanca soru sormadılarmı sana   konsoloslukta

iyi dileklerin icin tsk ederim.. hayir tek keLime aLmanca konusmadik.. ama yan tarafdaki kisileri cok zorladilar.. heLe bitanesine kocasinin dogum tarihini Sordu kadin biLemedi.. tamam gidebiLirsin 1 ay sonra geri geLirsin ama bu kez iyi ögrende gel gibiLerinden seyLer söylediler.. vaLLa ben o kadar arastirmistim herkes cok sert ve kabaLar diyordu ama hicde o sekiLde degiLLerdi.. siz nasiLsaniz onlarda size karsi öyLe oLuyor..

19.05.2009 18:12:24

Alıntı yapılan: merytylor - Mayıs 19, 2009, 04:40:45 ÖS
Kayserili hadi bakalım hayırlısı İnşAllah..Bu arada aramıza hoşgeldin:)Allah hepimize sonsuz sabırlar versinnn...

Tsk ederim aLLah razi oLsun :)

19.05.2009 18:14:28

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Mayıs 19, 2009, 04:29:30 ÖS
Türkün olmadigi yer yokk merak etme!frankfurt mu mannheim mi?ikiside farkli sehir bunlarin!
ikincisi frankfurtta nasil deniz yok!main var  denizden farki yok  tabii.frankfurtta is bulamiyorum diyen adamida dövmek lazim!cok güzel yer!

Benim gidecegim Yer Neustadt-wstr Mannheim'a 40 km UzakLikta bir yer.. evet biLiyorum Türkün oLmadigi yer yok ama Mannheim'da daha fazLa diye biLiyorum.. is Konusunda'da kesinlikle hakLisin.. caLisan insan her yerde ekmek kazanir..

19.05.2009 18:16:24

Alıntı yapılan: fuchs - Mayıs 19, 2009, 03:53:12 ÖS
Kayserili insAllah bir an önce vizen cikar esine kavusursun isin zor tarafi beklemek. Bende daha önce bu bekleme olayini yasadigim icin biliyorum Allah sana sabir versin. Eger Mannheim'a gideceksen cok güzel sehir diyorlar ben gitmedim ,ama orada is imkani cok Mannheim yakinlarinda akrabam var ordan biliyorum hayirlisi olsun.

iyi diLeklerin icin tsk ederim.. insAllah fazLa sürmez bu bekLeme isi.. ! senin vize kac günde cikmisti ?

19.05.2009 19:15:28

Alıntı yapılan: Karizmatik KayseriLi - Mayıs 19, 2009, 06:16:24 ÖS
iyi diLeklerin icin tsk ederim.. insAllah fazLa sürmez bu bekLeme isi.. ! senin vize kac günde cikmisti ?
Ben Kanundan önce geldim, Vizemde 2,5 Ayda cikmisti

SABIR 19.05.2009 23:47:48

kayserili işAllah vizende en kısa zamanda çıkar ve eşine kavuşursun.benim dügünümde 25 temmuz.benimde tek istedigim  dügünden sonra eşimle beraber almanyaya dönmek.Allah hepimizi en kısa zamanda  SEVDİKLERİMİZE kavuşturur işAllahh. AMİNNNNN.bir umut bekliyoruz artık sabırlaa

20.05.2009 00:29:22

Alıntı yapılan: SABIR - Mayıs 19, 2009, 11:47:48 ÖS
kayserili işAllah vizende en kısa zamanda çıkar ve eşine kavuşursun.benim dügünümde 25 temmuz.benimde tek istedigim  dügünden sonra eşimle beraber almanyaya dönmek.Allah hepimizi en kısa zamanda  SEVDİKLERİMİZE kavuşturur işAllahh. AMİNNNNN.bir umut bekliyoruz artık sabırlaa

söyLedigin gibi Artik bekLemekden baska yapacak biseyimiz yok.. hakkimizda hayirLisi oLsun

wasser87 24.05.2009 14:59:56

inşAllah biran önce eline alırsın vizeni arkadasım zor kısımları atlattın geriye biraz sabır kaldı. bende vize kısmından korkuyorum acıkcası şans ta lazım sanırım sen ii birine denk gelmişsin umarım bende iyi birilerine denk gelirim tabi benim daha önce sınavı kazanmam gerek  ::)

3,14 18.10.2012 23:28:45

Alıntı yapılan: EL-TURCO - Mayıs 19, 2009, 04:29:30 ÖSfrankfurt cok güzel yer!

--> Almancax-Frankfurt buluşmasına HEPİNİZ davetlisiniz. Buraya tıklayın :)

Sayfa: 1 [ 2 ]