ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 2 HAZIRAN VİZE RANDEVUMMM LUTFEN YARDIM EDIN..

Sayfa: [ 1 ] 2

mavili_mavis 30.05.2009 19:52:05

arkadaslar bu hafta icinde   vize randevusune  gıden arkadaslar varmi lutfen nasıldı  gorusmelerınız  nasıl  gectı yazabılırsenız  cok sevınırım bırde benım esım  akrabam  teyzemın oglu  bı  sorun cıkarırlarmı  yanımda  resım veya  mekup gıbı  kanıtlar götürmeme gerek varmı? Çünki akraba  olan basvurulara anlasmalı evlılık gozu  ıle bakıyormıs nekadar dogru  bılmıyorum  lutfen  yardımcı  olursanız  cok sevınırım ilk evligim esımle  onunda ılk evlılıgı  aynı zamanda alman vatandası.

Allah herkeseın gonlune gore versın ınsAllah  hepımız  bu zorlu  yolda  sevdıklerımıze  kavusuruz insAllah AMİNNNNNNN... :) :) :)

efe20 30.05.2009 21:05:41

arkadas akraba evlılı anlasmalı evlılık gozuyle deılde bıraz daha sık soru soruyolarmıs duyduma gore ama onemlıde deıl canınızı sıkmayın kanıt mutlaka gotur bende goturdum hemen onu sordular eskı fotolarınızı mektuplarınız nıkah nısan fotolarını sen gotur nolur nolmaz en fazla yanında gıder gelır  :haha: canını sıkma hıc hersey olur gıder ınsalah sonucta bı eksıgın yoksa alah yardım etsın

SİMURG 30.05.2009 21:34:00

Mavili arkadaşım,öncelikle çok rahat ol çünkü seni stressli gördüklerinde daha çok yükleniyorlar birşey mi var diye onlar bizim yaptığımız heyecan ve stresi yanlış alglıyorlar.Bütün evraklarını tam götür efe20 arkadaşımızın dediği gibi yanında delillerini de götür.Okadar eziyet çekip aldık o istedikleri sertifikayı ve gerçekten sevdiğimiz insanın yanında olmak isteğimizin vermiş olduğu haklılıkla rahat ol
Olumlu düşün olumlu olsun.Hakkında hayırlısı inşAllah :angel: okey:)

Cansell 30.05.2009 21:35:02

Amin...
Ben 03.04.2009 cuma günü istanbulda vize başvurusunda bulundum.İnan bana okadar heyecan yapacak bi durum yok ortada.Herşeyden önce sakin olmanı ve kendinden emin bir tavır sergilemeni tavsiye ediyorum.Sana soracakları bazı standart sorular var mesela eşinle ne zaman nerede nasıl tanıştığın,birlikteliğinizin devam ettiği süre içinde eşinin kaç kere türkiyeye giriş çıkış yaptığı oradaki yaşam koşullarının ne olduğu geçimini nasıl sağladığı almanyaya nasıl gittiği yani işçimi,aile birleşimimi(başka bir evlilik yaptıysa tabi)Kaçakmı siyasimi...
Düğünlemi yada sade bir nikahlamı evlendiğinizi eşinle alakalı 2veya3 özel soru mesela doğum günü sana aldığı hediye varmı tanışma evreniz falan....
Sana oraya gidince ne yapmayı planladığını muhakkak soracak çalışıcanmı ev hanımımı olucan mesleğin varmı????????
Sertifikanı inceleyip sana 3 veya 4 almanca soru soracak...
Bana sorduğu sorular...
Wie heissen Sie?
Wo wohnen Sie?
Wie alt sind Sie?
Haben Sie Kinder?
Kolay soruyorlar ...
Senin eşinin akraban olmasına gelince benden sana tavsiye eğer sanıldığı gibi sahte değil gerçek  bir evlilik yaptıysan sorulan sorulara vereceğin cevapların samimi ve doğru olduğunu karşı tarafa hissettirmen yeterli.Eminim sen eşinden bahsederken gözlerine dikkatlice bakacaktır o ışığı gördüğü taktirde inan bu konuyu asla irdelemez.
Kendi deneyimime dayanarak bunları sana yazabiliyorum.Neticede onlarında duyguları var bazı durumlarda tölerans bile tanıyorlar.Mesela benim ilk evliliğimden olan kızım için öz babasından muvaffakatname alıp getirmemi istemişti.Bende bunun imkansız olduunu babaya ulaşamayacağımı uygun bir dille belirtince peki öyleyse deyip bir alternatif sunmuştu.Bu muvaffakatname olmazsa olmaz bişiy ama bana problem çıkartmak istemedi.Nihayetinde oda bir insan.(Kızım olmadan asla)
Umarım biraz aydınlatabilmişimdir seni Allah yardımcın  olsun
Ah bide benim vize gelseydi kapıma Neyse....

Chete66 30.05.2009 22:51:42

Merhaba arkadaşlar. Sınav gibi vize başvurusunu da böyle stres yaparak mı atlatmayı düşünüyorsunuz...

Yanınızda sizden istenen evraklar dışında evrak götürme arkadaşım. Senden istenenleri tam olarak ibraz et. Stres ve heycandan uzak dur.

Eşinin akraban olması bir sorun teşkil etmez. Yanında extra belge götürdügünde ne diyeceksin. Siz anlaşmalı evlilik diye süphelenirsiniz, bende size bunları getirdim mi diyeceksin ????

Yanlış bir şey yapma arkadaşım. İstenenleri yerine getir. Konsolosluk görevlisi ile konuşurken sakin ol. Sorulan sorulara net cevaplar ver. Hmmm eeeee ııııı gibi şeyler yapma.

STRES HEYCAN YASAK...!!!!!!

Allah'ın izni ile başvurunda çok güzel geçecek ve sadece beklemeye kalacaksın;)

Allah yardımcımız olsun.

İyi forumlar arkadaşlar...

efe20 31.05.2009 02:34:29

arkadas ben usb ye yukledım fotoları bıseyde demedıler gırıste!ıcerdekı kadında ıspat edecek bı foton varmı dedı bende usbde verıyımmı dedım  ver dedı oyle yanı ılla bunu nıye getırdın dıye sorcaklar deıl yaa kaldıkı sorsalar bıle bunlarında ıspat edecek bırseyler ıstendını duydum getırdım dıyebılırsın yanı zaten anlasmalı evlılık deılse korkulacak bıseyde yok gayet rahat olmalı kısı bence

mavili_mavis 31.05.2009 11:52:25

sagolun arkadaslar yardımcı oldugunuz ıcın   hepsınızden Allah razı olsun. Benim evlilgim sahte  degıl sadece akraba  oldugu ıcın  oyle bakıyor bagzı  ınsanlar  ben  esımı cok sevıyorum ınsAllah  vizem  biran evel cikar  tek  ıstegım o suana kadar  elımden geldıgı kadarıyla  sakın olmaya calısagım ınsAllah

mavili_mavis 31.05.2009 11:53:41

dualarınız  eksık  etmeyın.

exlans 31.05.2009 12:34:41

Alıntı yapılan: mavili_mavis - Mayıs 31, 2009, 11:53:41 ÖÖ
dualarınız  eksık  etmeyın.
Slm arkadasım aslında bu sitede veya bu yola gönül koymus herkezle aynı kaderi paylasıyoruz ama bende hatırladıysan ayın 2sinde ankarada terminim var:)şu fazla evrak veya knaıt konusuna  gelince ya aslında benimde aklımda biraz soru işareti yaratan bi konu???gerci benim eşim akrabam değil ama benden de istenirmi kii bilimiyorum ya?neyse ben kendime hemen arkadan bi konu acım :)sana arkadaslarımızın dedği gibi mavili elinden geldigi kadar sakin ol:)sen oalabilcen mi diye bana soracak olursan:))vAllahiii hmmmmm:bilemmem kii:)ama elimden geldigi kadar relax,serin kanlı davranmaya calısıcam.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah sorunsuz tertemiz gecer.kib.Allah Yar ve Yardımcın olsun;)

mavili_mavis 31.05.2009 17:02:44

exlans  Allah razı olsun  guzel  dıleklerın ıcın   cok tsk ederım  valaha  o fazladan yanımda   fotograf  felan goturme ısıne gelınce ben her ıhtımale karsı goturecegım ama   yanımda  durur  en fazla  artık hayırlısı ınsAllah

SİMURG 02.06.2009 16:50:53

Mavili günün nasıl geçti.Merak ettim seni ???İnşAllah herşey çok güzel olmuştur :angel:

mavili_mavis 02.06.2009 20:02:50

simurg  gunum  super  gectı  cok guzel  davrandılar   4.bolumdey  konustum bır  bayanla   cok yardımcı oldu ve guler  yuzlu olması benım butun haycanımı aldı goturdu cok sukur ıcerıye  evraklarımı verdım ve  bana hıc  almanca soru sormadı....

SİMURG 03.06.2009 10:14:29

Mavili çok sevindim.Harikaaa inşAllah vizen de böyle sorunsuz çabucak gelir :angel: dance:) dance:)

mavili_mavis 03.06.2009 12:31:20

simurg   sagol   cok tsk ederım  guzel dıleklerın ıcın ınsAllah  tek ıstegım

exlans 03.06.2009 18:32:18

Alıntı yapılan: mavili_mavis - Haziran 02, 2009, 08:02:50 ÖS
simurg  gunum  super  gectı  cok guzel  davrandılar   4.bolumdey  konustum bır  bayanla   cok yardımcı oldu ve guler  yuzlu olması benım butun haycanımı aldı goturdu cok sukur ıcerıye  evraklarımı verdım ve  bana hıc  almanca soru sormadı....

Slm arkadasım terminin güzel gecmesine çok sevindim.darısı insAllah vizene olur.hatta tüm vize bekleyen arkadaslarıma olur:)bende o tarihte oradaydım.3numaralı bölümdeydim.banada çok ama çok iyi davranıldı karsı tarafın samimiyetine karsılık olarak sende otomatikmen öyle davranınca heyacan stres kendiliginden gidiyor aklına bile gelmiyor:))RABBİM hepimizin Yar ve Yardımcısı olsun:))

Sayfa: [ 1 ] 2