cetince
02.06.2009 16:46:21
selam arkadaslar almanyaya yeni giris yaptim vizemi aldim darisi herkezin basina benim bi sorum olacakti iki hafta oldu almanyaya geleli oturum almam gerekiyo türkiyeden tecilliyim 12.ayda tecilim doluyo simdi oturum alirken bi sorun cikarmi napmam gerekiyo türkiyeden tecil belgesi istedi türk konsoloslugu pasaportumu uzatmam icin napmaliyim yardimci olursaniz sevinirim
Yurtdisinda gecerli oturumu olan herkesin askerligi 38 yasina kadar tecil edilir. Oturumunuzu alacaklar ve askerliginizin tecilini uzatacaklar. Oturumunuz henüz yoksa tecil kagidinizi istemeleri normal. Teslim edin ve pasaportunuzu uzattirin.
efe20
03.06.2009 00:03:06
arkadasım sekondere katılıyorum tecıl belgenı al ve oraya gıt oturumunu al oturumu aldıktan sonra 12 ayda falan tecılını uzatırsın
Chete66
03.06.2009 01:15:45
Sekonder arkadaşımızın dedigi gibi, 38 yaşınıza kadar konsolosluklardan uzattırabilirsiniz. Tr de bağlı bulunduğunuz askerlik şubenizden, aynı soyisimde bir akrabanız gidip tecil belgenizi alabilir.
Allah yardımcınız olsun...
cetince
03.06.2009 17:23:20
tesekkurler bende aynen oyle yaptim turkiyeden tecil belgemi istedim faxlattim geldi simdi gidim oturum alcam ve askerligimi uzatcam