ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: arbeitsamd 1500 euro maaşı yetersiz göstermiş

Sayfa: 1 [ 2 ]

SEDAT08 10.06.2009 14:51:30

Bence bu iste yanlislik var arkadasim bence 1595 € yeterli bir miktardir esini getirmeye. Kesin bir yanlislik yapilmis mektubu tekrardan iste ....

gülümse35 10.06.2009 14:54:25

sedat08 arkadaşım bencede bir yanlışlık var ama bunların kaçıncı yanlışlığı ,,eşim bu akşam bir avukatla görüşssünde bence avukat kanalıyl bu mktubu almamız en doğrusu olacak gibi geliyor,,yoksa 32 euroluk bir eksikden zaten bahane arıyorlar ekmeklerine yağ süreriz

SEDAT08 10.06.2009 15:38:17

Alıntı yapılan: gülümse35 - Haziran 10, 2009, 02:54:25 ÖS
sedat08 arkadaşım bencede bir yanlışlık var ama bunların kaçıncı yanlışlığı ,,eşim bu akşam bir avukatla görüşssünde bence avukat kanalıyl bu mktubu almamız en doğrusu olacak gibi geliyor,,yoksa 32 euroluk bir eksikden zaten bahane arıyorlar ekmeklerine yağ süreriz
Evet cok haklisiniz en iyisi Avukat araciligi ile yapmak bu isi Allah yardimciniz olsun.

mavili_mavis 10.06.2009 15:52:13

GÜLÜMSE35 ARKADAşIM  İNSALLAH HERşEY YOLUNA GİRER  ALLAH YARDIMCIN OLSUN ...

gülümse35 10.06.2009 16:15:29

mavili_maviş arkadaşım amin inşAllah..Allah razı olsun cümlemizin

Chete66 10.06.2009 17:01:34

Gulumse Allah'ın izniyle seninde işlerin düzelecek ve eşine kavuşacaksın. Sabrın sonu selamettir, başa geleni de çekeceğiz artık.

Benim vizemde de sorunlar yaşadık ( hannover ). Eşim geçen hafta perşembe günü gittiğinde bizim evraklara bakan bayan yokmuş, şeflerine sormuşlar tatilde demiş. Dün yine gitti bu sefer gittiginde ise vizeniz geçen hafta onaylandı demişler, düşünebiliyormusunuz kadın tatilde ama vize onaylanmış.

Inanin aklım ermiyor artık bu Almanların işine. Nerde ne yapacakları belli olmuyor.

Sizin yaklaşık 1600 € olan maaşınız 3 kişiye çok çok rahat yetecek bir maaş. (Arbeitsamt in belirlemiş oldugu kriterlere göre)
Kaldı ki bu maaş ile 2 kişi çok refah içinde yaşar. Bir eli yağda bir eli balda olur bu maaşa sahip olan kişinin.

Ama Gülümse sen daima gülümse ;)
Sakın şehvete kapılıp yanlış yapmayın, gerekeni avukat halleder gerektirdiği takdirde.

Allah yar ve yardımcınız olsun...

gülümse35 10.06.2009 18:27:40

inşAllah chete66 arkadaşım amin inşAllah..Sende inşAllah eline geçer vizen de rahat edersin valla ben artık elime almadan sevinmeyeceğim ders oldu

exlans 11.06.2009 02:43:06

Slm Gülümse arakdasım dün nette giremedim ve bugun yeni girebildim.sana yollancak olan şu mektubun konusunu cok yakından takip ediyorum.şimdi okudum ve cok ama cok sasırdım yaa ???sayet bu maaş konusunda yapılan bir yanlışlık yoksa bunee yaa Allah için arkadaslar yaa tickoff:)tamam A1 dediler  okey:)ne bilim konsoloslukda cekilen çilemi diyim bilimiyorum gerci benimki cok şükür randevum cok rahat gecti ama gerek formdan okuyup üzüldügüm arkadaslar olsun gerek canlı sahit oldugum arkadaslar olsun yani tamam hepimiz onuda gectik konsoloslugu yani hiihi:)maaş konusuna gelince tamam haklı ve mantıklı bir düşünce katılıyorum.gecinip gecinemenin hesabının yapılması mantıklı bir nebzede olsa :-\ama yazık ya bu kadar yokuşa sürmeyin bu işi yazık ya ne bilim yani bu işlemleri yapanlar hiçmi sevmemiş bırakında  sevenler kavussun ya sevaba girin Allah rızası için.gerekli purosüdürler yapılmak zorunda hepimizde yaptık yane tickoff:)neyse ya sinirlendim ve üzüldüm arkadasım :(
ama bak yorumlara verdigin cevabın bitanesi cok hosuma gitti :Dvaz gecemek yok sonuna kadar savaşacagız gibisinden bişeyler yazmışssın :)herseye inat her zaman hep GÜLÜMSE  alkis:)

11.06.2009 15:16:55

Bu 1595 € net maas degil mi? Brüt degil...

gülümse35 11.06.2009 16:07:16

exlans arkadaşım çok tşk ederim ve sonuna kadar sana katılıyorum arkadaşım Bu ne bitmez sabırmışş Allahımm..sekonder arkadaşım eşim bugün görüştü eşimin eski maaş bordrolarını baz almışlar yani 1300 euro olanları o yüzden yetersiz dediler rşim bugün görüştü yenimaaş bordrosuna bakmamışlar bile inan arkadaşım bakalım tekrar hesaplatmak için maaş bordrolarını aldılar inceleyeceklermiş

11.06.2009 16:39:01

Eski maas bordrosu derken? Esiniz zam mi aldi?

gülümse35 11.06.2009 16:56:01

evet eşim saat başına çalıştığı için nisan ve mayıs bordroları daha yüksek onların baz aldığı şubat ve mart maaşı o maaşlarda 1300 euro

SİMURG 12.06.2009 04:20:02

İnşAllah bu sefer hayırlı bir haber alırsın da :angel:
Senin içinde bol bol halay çekeriz arkadaşım içini ferah tut okey:)

Sayfa: 1 [ 2 ]