ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: aile birlesim vizesi

Sayfa: [ 1 ]

sibel_ 11.06.2009 23:35:42

slm arkdaslar benim bir sorum olacakdi yardimci olursaniz sevinirim.. ben türkiyede evlendim .. kocam almanca kursunu kazandi vizeye bas vurdu... ve 06.05.09 ikimiz ayni anda capraz sorguya tuulduk onu da gecdik dahada haber yokdu .. kocam ordan sorup durdu konsolosluga daha almanyadan cevap gelmedi dediler. bende burda tel acdim bana diyorlar ki simdi.. siz sifte vatandasisiniz ... iste issizsiz .. daha karar veremedik... is bulun baklim falan filan... ben alman vatandasiym ... 13 14 sene omusdur geceli... bu sifte vatandasi olmam onlar benim elimden alman vatandasligimi alabilirler mi... iki alman vatantasi olanlarada is olmadan getiremez diye bilirler mi... ben bir avukta danissam miki.. veya bu konularda daha dogrulari ögrenebilecegim yer var mi... hemen cevap verirseniz sevinirim.. simdiden tsk ederim..

KasperSky 12.06.2009 00:16:17

Valla umudunuzu kırmak istemem ama alman vatandaşı olsanız bile devlet yardımı aldığınız için zorluk çıkarmaları çok normal bence bir an önce iş bulsanız sizin için daha iyi olur bir an önce vizeniz çıkar o zman
Allah yar ve yardımcınız olsun

Sayfa: [ 1 ]