ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: aile birlesimi hakkinda 1 soru

Sayfa: [ 1 ]

sahil 12.06.2009 17:59:26

selam arkadaslar ben gecen ay trde evlilik yaptim maasim 900€ ev kiram 280 € aile birlesimi yapmak icin maasim yeterli gelirmi ?

KasperSky 12.06.2009 18:02:02

Alman vatandaşı iseniz sorun çıkmaz Ama türk vatandaşı iseniz biraz zorluyabilirler

SEDAT08 12.06.2009 18:58:48

Sayin KasperSky Arkadasin dedigi gibi , eger Alman vatandasiysaniz sorun olmaz. Türk vatandasiysaniz sorun cikabilir Allah yardimciniz olsun....

hasan_rojda 13.11.2009 19:17:26

Ya benimde cok merak ettigim bazi konular var banada yardimci olursaniz cok sevinirim simdi ben 2008 temmuz 22 turkiyede evlendim.Yasim 17 idi ögrenci oldugum icin esimi istek yapmadim bu sene 2009 temmuz okulum bitti.Simdi 18 yasimada girdim.Ben 2008 temmuzdan beridir calisiyorum yaklasik bir bucuk yil oldu suanda calistigim is yerinde süresiz calisiyorum.Maasim 1200 euro babamla yasiyorum suanda bulundugumuz ev cok buyuk yani iki ailelik esim gelince babam gille yasicaz Babam calisiyor Annem calisiyor bende calisiyorum Esim almanca kursunuda yapti Aralik 7 saat 8:45 esimin Ankarada randevusu var benim sormak istedigim sorular ise Birincisi ben Almanyaya 2006 Subat ayinda geldim bu yuzden süresiz oturumum yok bu yuzden sorun cikarirlarmi sizce birde benim maasimi Patronum rol icabi 1200 euro olarak göstercek hesabima 850 euro gelcek ama maas kagidimda 1200 yazcak sizce polis arastirirmi hesabima gelen parayi patronuma sordum kendisi dediki arastirmazlar arastirilarsada derimki elden veriyom ne olur bana yardim edinnnn sizce sorun cikarmi kac ayda cikar esimin vizesi hersey hazir devletten yardim almicagima dair 3 yillik anlasmada yapicam daha ne yapim ben ya cevaplarinizi bekliyorum sevgilerle dostca kalin Almanyadan Rojda

Sayfa: [ 1 ]