Öncelikle herkeze Merhabalar

arkadaslar vize randevum cok şükür Allah'ın izniyle cok güzel bi şekilde gecti ;)Simurg ve Gülümse arkadaslarımın dediği gibi "Su" gibi gecti :)biraz gec yazdım kusuruma bakmayın :angel:arkadaslar şimdi aşagıda gecen oalyları anlatim.
rendevum 11:15teydi o 11:10 da içeri alındık isimlerimiz okundu.UPS kargo ücretini ödeyip evraklarımın kontrolünü yaptırıp sıra numaramı aldım.1saat gibi bekledikten sonra numaramız yaklasınca içeri cagırldım.öncelikle bizden önce termini olan arkadaslarımın terminlerine kulak misafiri oldum heyacanlamamak acısından ne soruluyor nasıl yaklasılyolar bizlere onun için.arkadaslar termine gitmeden önce acmıs oldugum konuya yazan bütün arkadaslarımında dediği gibi heyacana stresee bakın vAllahi gerek yokmuş :)hani termini oalcak arkadaslarda bakarda okursa inanın rahat olun.sunu gördüm öncelikle karsıda insan zaten her gün bğr sürü insanla ugrastıgı için senin niyetini bakıslarından konusmandan anlıyor.sıram geldiginde (3num.gişe)sandaliye oturdum.Merhabalar dedim nasılsınız iyimisiniz diye sordum :)karsımdaki kişide tşk edip aynı sekilde benim halimi hatırımı sordu.heycan varmı dedi gülerek :)kesinlikle hayır dedim bende gülerek.iyi sevindim ozaman görüşmemiz kısa ve zevkli gecer dedi :)sonrasında oalylar böyle gercekleşti
Konsolosluk:İkinizinde İlk evliliğimi
Ben:EVET
K:eşiniz çalısıyormu?nerde ve ne işi yapıyor?
B:EVET ÇALISIYOR VE ÇALISTIGI YERİ VE GÖREVİNİ SÖYLEDİM.
K:Akrabalık derceniz varmı
B:HAYIR
K:Nasıl tanıstınız?nerde tanıstınız?daha önceden tanıyormuyuydunuz?
B:NERDE VE NASIL TANIşTIĞIMIZI ANLATTIM.DAHA ÖNCEDENDE TANIDIGI SÖYLEDİM.
K:Nişanlandıktan sonra Türkiye ye kaç defa hangi tarihlerde geldi ve hangi tarihte çıktı?
B:GİRİş VE ÇIKISLARI TARİHLERİYLERİ NET Bİ şEKİLDE VERDİM.
K:hmm serfika puanınız baya bi yüksekmiş ozaman bi kaç soru soralım mı dedi?
B:NATURALİCH(tabi),KEİNE PROBLEM DEDİM GÜLEREK:))
K:gülerek neyse gerke yok dedi:)sanırım iki kelimem yetti:)
K:tamam bey efendi dısarda bekleyin sizi çagıracam dedi
B:Okay dedim.sonrasında 10dk sonra tekrardan cagırldım.60 euro verdim.iki yere imza attım.resmimin birini geri verdiler.işleminiz bitmiştir.iyi günler dedi.bende iyi günler efendim dedim çıktım

şimdi Allah'ın izniyle bizde vize bekleyenler kervanına girdik:)Hakkımızda hayırlısı artık arkadaslar.Allah cümlemizin Yar ve Yardımcısı olsun.Termin öncesi güzel yorumlarını yazan bütün arkadaslarıma tekrardan cok teşekkür ederim.
NOT:termni yakın olan arkadaslarımın aklına takılan bişey varsa elimden geldigince yardımcı olamaya calısırım.sonucta bilgi paylasıldıkça güzeldir