ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Izin yolu...

Sayfa: 1 [ 2 ] 3

kadiy 23.06.2009 23:49:37

dinamo35 arkadasim bence yanlis düsünüyo bence TÜRKIYE eskisi gibi degil artik türk  polisi rüsvet yok  ben türk gümrüklerinde rüsvet görmedim alamiyolarda bence bundan sonra imkansiz gümrük teki polisler icin konusuyorum eger bulgar,sirp,hirvat gümrüklerinden gectiysen iyi bilmen gerek direk yüzüne rüsvet isteyen ben ilk defa o ülkelerde görüyorum bence türkiye gelisiyo...Türkiye büyük bi ülke bi kac dolandirici yüzünden cogu insan ayni sucla yargilanamaz camur degil gercek..

23.06.2009 23:50:09

Valla acik soylemek gerekirse gecen sene Almaya`dan Türkiye`ye giderken rüsvet vermedigimiz tek ülke Türkiye`ydi.Tamam bir 3,5 saat kuyrukta bekliyoruz ama hakkini vermek gerekir. Daha hic o tarz bir olayla karsilasmdim.Bulgaristan`dan bahsetmissiniz.Bulgaristan gümrügünden gecerken polis direk Türkce olarak bize "Bahsis???" demisti.

KasperSky 23.06.2009 23:53:44

Ya adamlar artık para istemek için türkce bile öğrenmiş ;D Artık gerisini sen düşün
Bahsis :D

kadiy 23.06.2009 23:57:33

evet süper türkce :D banda pasoportun icine 5€ koy ver demisti hakikaten hirvatlara kadar hep türkce konustuk ne güzel insanlara türkce ögretiyoruz:D:D:D

23.06.2009 23:58:05

Sadece bahsis dese iyi.Adam boyle tam duzgun soyeyemese bile "at bi beslik" dedi.Babam`in Türkcesi fena degildir ama bu tarz sokak deyimlerini bilmez.Anlamadi tabi.Bana sordu bende "babaa gibt 5 Euro!" dedim.  :haha:

23.06.2009 23:58:49

Ne iyi insanlar di mi..Bizi cok seviyorlar ve bizim icin Türkce ögreniyorlar.Sagolsunlar..  ;D

KasperSky 23.06.2009 23:59:51

TL kabul etmiyorlar dimi illa € olucak  yaril:) yaril:) yaril:)

kadiy 24.06.2009 00:09:18

ya vAllahi acaipler evet sadece € ama teknikleride güzel bi memur pasaportlara mühür vuruyo 5m ilerdede kontrol yapiyo ikisinede 5€ daha fazla istemiyolar Allahtan:D

KasperSky 24.06.2009 00:10:53

Tamam yha sizde başınızın gözünüzün sadakası olsun diyin verin O zmn :)

SEDAT08 24.06.2009 03:02:10

bence yunanistan tarafindan git daha iyi biraz yol uzuyor , ama bulgaristandan daha iyidir.

kadiy 24.06.2009 11:20:47

evet bende öyle düsünüyorum dün okudum haberdede bulgaristanda bi türk gurbetci kardesimizin arabasinin önünü kesmisler arabasini yakip aileyide baglayip gitmisler.200km daha uzun ama yinede yunan yolu daha iyi

dinamo_35 24.06.2009 16:04:19

kaspersky sana gümrüklerimizde kayıtlı rüşvet görüntüleri yakalandı diyorum sen bana:''şu an bizim memlekette yok ''diye yazı atıyorsun...
sen ''Yaw bulgarlardan başka rüşvetci bir millet var mı?'' diyorsun bende var türkiyede diyorum ve isptlıyorumda

https://www.videoara.com/video.asp?id=154

https://www.memurlar.net/haber/36378/

al buda kanıtı:rüşvet bütün dünyanın sorunu...problem etik. o ülke bu ülkeden banane söyle bakalım var mı rüşvet olmayan bir ülke...
bazılarından rüşvet istememişler.ne mutlu ülkemdede insan gibi işini yapan varmış derim...
yukarıdada belirttiğim gibi problem etik...
Allahın habur sınır kapısında bile; 250 tl rüşvet istemişler. bide bulgar kadın  turistlerden  türkiyye basitçe geçmeleri için cinsel ilişki taklif eden polislerimiz var. (linki attım açın okuyun )siz yine 5 avroyla yırtmışsınız.
eskiler sizleri ilgilendirmez ama geçmişini unutanın geleceğide pek parlak olmazmış...eski yaşanmışlar bizim velinimetimiz.o zaman bu eleştiriyide kafana takma! nasıl olsa okuduktan sonra eski olucak..! Burda bütün forumculara, bitsin bu rüşvet diyorum. 'Balı tutan parmağını yalamsın' artık.

sağ salim iyi tatiller türkiyeye arabayla gelenler için!..

SEDAT08 24.06.2009 19:09:01

Alıntı yapılan: dinamo_35 - Haziran 24, 2009, 04:04:19 ÖS
kaspersky sana gümrüklerimizde kayıtlı rüşvet görüntüleri yakalandı diyorum sen bana:''şu an bizim memlekette yok ''diye yazı atıyorsun...
sen ''Yaw bulgarlardan başka rüşvetci bir millet var mı?'' diyorsun bende var Türkiyede diyorum ve isptlıyorumda

https://www.videoara.com/video.asp?id=154

https://www.memurlar.net/haber/36378/

al buda kanıtı:rüşvet bütün dünyanın sorunu...problem etik. o ülke bu ülkeden banane söyle bakalım var mı rüşvet olmayan bir ülke...
bazılarından rüşvet istememişler.ne mutlu ülkemdede insan gibi işini yapan varmış derim...
yukarıdada belirttiğim gibi problem etik...
Allah'ın habur sınır kapısında bile; 250 tl rüşvet istemişler. bide bulgar kadın  turistlerden  türkiyye basitçe geçmeleri için cinsel ilişki taklif eden polislerimiz var. (linki attım açın okuyun )siz yine 5 avroyla yırtmışsınız.
eskiler sizleri ilgilendirmez ama geçmişini unutanın geleceğide pek parlak olmazmış...eski yaşanmışlar bizim velinimetimiz.o zaman bu eleştiriyide kafana takma! nasıl olsa okuduktan sonra eski olucak..! Burda bütün forumculara, bitsin bu rüşvet diyorum. 'Balı tutan parmağını yalamsın' artık.

sağ salim iyi tatiller Türkiyeye arabayla gelenler için!..
Türkiyedede rüsvet var tabiiki hemde krali var bulgarlarda türkler gibi ben cok sahit oldum gümrükte

ThePrivate 24.06.2009 19:52:18

Aslında bizim milletimiz rüşvetçi değildir ama aynı millet rüşvet vermeyi çok sever.

Sıcak kanlı adamlarız prosedürler bizi bozar.

KasperSky 24.06.2009 23:44:55

Dinomo_35 benle hala iddalaşıyorsun senin o verdiğin linkte ki görünleri 5 yıl önce arena da yayınlıyorlar dı ;D

Kardeşim ne dir senin bu sorunun bu türk milleti ile anlamıyorum seni

Artık eskisi gibi rüşvet falan fistan yok bizde o kadar kişi yazdı yukarıda okumuyormusun sen

Sayfa: 1 [ 2 ] 3