exlans 20.06.2009 19:28:21

KasperSky 21.06.2009 01:36:01

exlans 21.06.2009 02:03:30
Alıntı yapılan: KasperSky - Haziran 21, 2009, 01:36:01 ÖÖAmin kardesim ya:)öncelikle sana iki şey için tşk.etmek istiyorum:)birincisi konuma yazmıs oldugun güzel msjdan dolayı:)ikincisi ise beni vize bekleyenler kervanına ekledigin için cok tşk ederim kardesim yaa:))tmm kardesim en iyisimi biz öyle yapalım evraklarımızı hazırlasın eşim teslim etsin artık anlayış gösterip göstermemelerinide onların insanlıgına bırakırım artık kardesim ya.RABBiM cümlemizin Yar ve Yardımcısı olsun kardesim.inşAllah hepimiz en kısa zamanda sevdiklerimize kavusuruz:)
exlans arkdaşım herşeyden önce Allah yardımcın olsun
Eşin evrakları termin tarihinden önce hazırlıyp yabancılar dairesine gidip teslim etsin ve durumunu izah etsin Türkiye ye gideceğini emin ki anlayış gösterceklerdir daha önce götürmesi evrakları sizin içinde daha iyi olur
Vizen belki çıkar eşinle beraber dönersin almanya ya
Allah yar ve yardımcınız Olsun
meay 21.06.2009 09:51:28
21.06.2009 10:37:14
Anlayisla karsilayacaklardir kesin. Söyle söyleyeyim, ayni sekilde benim esim de benim yanima tatile gelecekti ve muhtemel cagirilma tarihi bu döneme denk gelecekti. Esim de giderek bilgilendirdi yabancilar dairesini, "beni su numaradan ya da e-mail adresiyle bilgilendirirseniz cok sevinirim" seklinde, sonra Almanya'ya döndü. Biz daha mektup gelecek de esim gidip evraklari teslim edecek derken vizem onaylandi ve esim yabancilar dairesine cagrilmadan pasaportum vizesiyle geldi.
Basvuru tarihimden pasaportumu alana kadar 28 gün gecti ve 1 ay dolmadan, 29. günde esimin yanindaydim.
exlans 21.06.2009 13:04:08
Alıntı yapılan: sekonder - Haziran 21, 2009, 10:37:14 ÖÖMerhaba sekonder arkadasım:)yamış oldugun iletinden dolayı cok teşekkür ederim:)sizlerin yazmıs oldugu bilgileri iletiyorum eşime:)inşAllah anlayısla karsılayıp yardımcı olurlar da dönüşümüzü birlikte gercekleştirmiş oluruz:))dedğin gibi inşAllah benim yolumda sorunsuz ve kısa olur.
Arkadaslarin dedigi gibi esin yabancilar dairesini bu konuda bizzat giderek, güler yüz ve biraz da sempati katarak izah etsin evraklari teslim almasalar bile.Anlayisla karsilayacaklardir kesin. Söyle söyleyeyim, ayni sekilde benim esim de benim yanima tatile gelecekti ve muhtemel cagirilma tarihi bu döneme denk gelecekti. Esim de giderek bilgilendirdi yabancilar dairesini, "beni su numaradan ya da e-mail adresiyle bilgilendirirseniz cok sevinirim" seklinde, sonra Almanya'ya döndü. Biz daha mektup gelecek de esim gidip evraklari teslim edecek derken vizem onaylandi ve esim yabancilar dairesine cagrilmadan pasaportum vizesiyle geldi.
Basvuru tarihimden pasaportumu alana kadar 28 gün gecti ve 1 ay dolmadan, 29. günde esimin yanindaydim.
![]()
Umarim senin yolun da böyle sorunsuz ve kisa olur arkadasim.
21.06.2009 14:53:02
exlans 21.06.2009 20:35:24
Alıntı yapılan: sekonder - Haziran 21, 2009, 02:53:02 ÖS
Hakkinizda hayirlisi olsun...
KasperSky 21.06.2009 22:27:13
Alıntı yapılan: exlans - Haziran 21, 2009, 02:03:30 ÖÖRica ederim kardeşim yardımcı olabiyseysem ne mutlu bana
Amin kardesim ya:)öncelikle sana iki şey için tşk.etmek istiyorum:)birincisi konuma yazmıs oldugun güzel msjdan dolayı:)ikincisi ise beni vize bekleyenler kervanına ekledigin için cok tşk ederim kardesim yaa:))tmm kardesim en iyisimi biz öyle yapalım evraklarımızı hazırlasın eşim teslim etsin artık anlayış gösterip göstermemelerinide onların insanlıgına bırakırım artık kardesim ya.RABBiM cümlemizin Yar ve Yardımcısı olsun kardesim.inşAllah hepimiz en kısa zamanda sevdiklerimize kavusuruz:)
exlans 22.06.2009 18:35:41