ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: yabancılar dairesine normalde evraklar nekadar bu surede gıdıyor?

Sayfa: [ 1 ]

mavili_mavis 22.06.2009 12:15:36

arkadaslar ben  ankara alman  konsoloslugunda 02.06.2009 da  randevuye gıtım  cok guzel gectı   aradan  20 gun gecmesıne  ragmen  hıc  bır ses  yok  bu durum  camı sıkmaya basladı  yabancılar  daresıne evrakların normalde  kac  gun ıcınde gıdıyor   esım  kac  defa aradı  evrakların hagla turkıyen  gelmedıgını soylemısler fax olarak onlara ulastıgını aslı kagıtların gelmedıgını soyluyorlar her defasında  benım burdanmı aramam gerekıyor acaba  veya   nasıl bılgı alabılırım lutfen  yardım edersenız  cok sevınırım

Allah tum beklıyenlere  sabır versın yar  ve yardımcısı olsun ınsAllah

Cansell 22.06.2009 15:27:16

Konsolosluğun vize bölümünü arayarak bilgi alabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla ortalama 3 haftada yabancılar polisinin elinde olur evraklar ama polis hemen çağırırmı bilemem.Eşim orda evrakların gelip polisin kendisini çağırmasını tam 6 hafta bekledi.Çağırılmayıncada kendi polise gitti polis hala gelmedi demiş eşim tesadüfen evrakların arasında benim resmimi görmüş ve hani gelmedide bu ne demiş.Anlıycağın ne kadar azap çektirirlerse okadar kardır onlar için.Bence bu hafta bekleyin tam bir aya tamamlayınca bekleme sürenizi arayın sorun.

Cansell 22.06.2009 15:50:40

Alıntı yapılan: Cansell - Haziran 22, 2009, 03:27:16 ÖS
Konsolosluğun vize bölümünü arayarak bilgi alabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla ortalama 3 haftada yabancılar polisinin elinde olur evraklar ama polis hemen çağırırmı bilemem.Eşim orda evrakların gelip polisin kendisini çağırmasını tam 6 hafta bekledi.Çağırılmayıncada kendi polise gitti polis hala gelmedi demiş eşim tesadüfen evrakların arasında benim resmimi görmüş ve hani gelmedide bu ne demiş.Anlıycağın ne kadar azap çektirirlerse okadar kardır onlar için.Bence bu hafta bekleyin tam bir aya tamamlayınca bekleme sürenizi ,arayın sorun.
Arayın sorun konsolosluğa (demek istedim)

KasperSky 23.06.2009 00:20:44

Arkdaşım öncelikle çok çok rahat ol normal şartlarda 1 ay dan önce gitmiyor evraklar ama başvuru esnasındaki görüştüğün vize görevlisinin elinde herşey benim evraklarım 1 hafta da gitti de ne oldu hala bekliyorum
Birde üstüne aksilik tam ters bir kadın bakıyormuş evraklarımıza hatta bu gün nişanlımla kadın baya bi tartışmışlar  :zopa:bu tarmışmadan sonra nasıl onay verir bu kadın bilmiyorum oda ayrı bir konu  offoff:) offoff:)

mavili_mavis 23.06.2009 09:10:08

cansell dun telefon etım konsolosluga  ve  bana  dedıklerı daha erken dıyo  bekleyın  dıyo   bakalım daha ne zamana kadar beklıyecegız Allah bılır  yardımcı olsugun ıcın tsk ederım arkadaasım Allah razı olsun

mavili_mavis 23.06.2009 09:15:03

KasperSky  ınsAllah senınkıde  en  kısa zamanda  cıkar :) Allah   yardımcın olsun   bılgılendırdıgın ıcın cok tsk ederım

Cansell 23.06.2009 09:38:12

Alıntı yapılan: mavili_mavis - Haziran 23, 2009, 09:10:08 ÖÖ
cansell dun telefon etım konsolosluga  ve  bana  dedıklerı daha erken dıyo  bekleyın  dıyo   bakalım daha ne zamana kadar beklıyecegız Allah bılır  yardımcı olsugun ıcın tsk ederım arkadaasım Allah razı olsun
Amin...
Allah cemi cümlemizin yardımcısı olsun.

Sayfa: [ 1 ]