ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: Oturum uzatmak icin gerekli evraklar nedir? Ilk oturum nekadar verilir

Sayfa: [ 1 ]

hurricane66 08.07.2009 20:18:39

selam kardeslerim,

esim ALLAHin izniyle Agustosda geliyor, 3 aylik vize var suan, gelince uzatacaz ne gibi evraklar lazim olur?

ben yaklasik 1 senedir calisiyorum nekadar oturum alabilir esim ?

Selamlar

hurricane66 08.07.2009 20:28:58

birde esimin pasaport mart 2010 a kadar gecerli uturumu buna göre mi verirler yani öyleyse gidip hemen uzatirim pasaportu  ;D

08.07.2009 22:01:43

Sanmam evrak istenecegini. Yabancilar dairesine gidip basvuru formu dolduracaksiniz, daha sonra da görevli size entegrasyon kursu ile ilgili evraklarla birlikte oturumunuzu verecek. Bana 1 senelik verdiler (Bayern), Eylül'de doluyor. Entegrasyon evraklarini teslim etmeye gittigimde pasaportumun ne kadar süreye kadar gecerli oldugunu sordu, muhtemelen 3 senelik verecek... :)

mineralwasser 11.07.2009 11:59:00

ben de bayernde oturuyorum garmischdeyim ilk geldigimde pasaport süremin bittigi güne kadar vermislerdi 11 ay yani. 2 ay önce uzattigimda esminin alman olup olmadigini sordular, esim alman vatandasi oldugu icin simdi 2 yil verecegiz sonra bir daha 2 yil ondan sonra da süresiz verecegiz demislerdi..

mineralwasser 11.07.2009 11:59:33

ha bir de oturumu uzatmaya gittigimde kursa gidip gitmedigime bakmislardi

Sayfa: [ 1 ]