ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ehliyete yazilanlar

Sayfa: [ 1 ]

cetince 19.07.2009 20:12:13

ben turkiyeden yeni geldim ve almancam zayif ehliyet almak istiyorum bu yuzden bilgisi olanlardan biraz yardim almak istiyordum.burda ehliyet almayi oldukca zor diyolar ozellikle direksiyon sinavini.benim tr den ehliyetim var ve duyduguma gore derslere girme zorunlulugu yokmus kitaplardan calisarak oluyomus dogrumu acaba ben derslere degilde direksiyon egitimine girmek istiyorum cunku bazi arkadaslar burda paylasmislar gercekten cok zor.turkiyede bile 50 km lik bi yolda araba 5.vitese takilmiyo ama burda adam 50 km lik yolda 5.vitesle gidilmesini istemis ve sinavdan gecirmemis.100-150 metre ilerde olan bi aracin gecmesini kimse beklemez normalde ama bunu bile beklemen gerekiyomus arkadaslar.bunlar belki komik geliyo ama adamlar bunu istiyo.belki okadar zor degil basaririz ama biraz canimizin sikilacagi belli.neyse bilgisi olanlar bi baksin.ayrica burda araba kullanmam icin 6 ay kadar bi surem var bunu nasil kullanabilirim bi kagit almam gerekiyomu acaba

Sayfa: [ 1 ]