haberci
20.07.2009 23:34:12
Arkadaslar benim vize yabancılar polisinde bugün onay aldı,peki ben ups tarafından bana veirlen faturadaki takip nosu ile nezamqandan itibaren pasaportumun durumunu kontrol edebilirim?yani ups konsolosluktan pasaportu alıncamı ancak sitesinde bilgiveiryor benim postamla ilgili?birde ups(vize) gelmeden 4 gün once arıyorlarmıs böyle bir sey duydunuzmu?
xmcraex
21.07.2009 01:21:02
yok oyle bisey
sadece adrese teslim oldugunda yada olmadiginda cep e sms geliyor
13 tl de posta sana geldiginde aliyorlar.odemeli gonderiyorlar sana
mavili_mavis
21.07.2009 08:13:41
Haberci oncelıkle gozun ayndın dıyorum vızen onaylanmıs ups takıbın soyle baslıyor almanyadan senın evrakların geldınde turkıyenınde onay vermesı ıle ups devrıye gecıyor ınterneten ups yazarsın googleye cıkar zaten orda passaport sorgula var oraya bas ve sag tarafında takıp numarası yazar kagıtakı takıp numarasını oraya yaz ve okeyle sonra ısımın adresın ve kımın alacak oldugu bılerı yazar altında da kargon suanda nerde bulunuyorsa kademe kademe yazar umarım yardımcı olabılmısımdır...
Allah yar ve yardımcımın olsun
mavili_mavis
21.07.2009 08:17:19
Birde şu konsolosluktan arama demısınız neden arasınlarkı sızı sızın sonucta upse ye para yatırdınız evınıze kadar gelecek pass ( o aramalar sadece ups almayan kısıler ıcın konsolosluga gıdıp kendılerı alıyorlar o yuzden )
haberci
21.07.2009 14:18:12
anladım arkadaslar ..tşk yardımın için mavili_maviş..