ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: ups kargo ile ilgili!!

Sayfa: [ 1 ]

haberci 20.07.2009 23:34:12

Arkadaslar benim vize yabancılar polisinde bugün onay aldı,peki ben ups tarafından bana veirlen faturadaki takip nosu ile nezamqandan itibaren pasaportumun durumunu kontrol edebilirim?yani ups konsolosluktan pasaportu alıncamı ancak sitesinde bilgiveiryor benim postamla ilgili?birde ups(vize) gelmeden 4 gün once arıyorlarmıs böyle bir sey duydunuzmu?

xmcraex 21.07.2009 01:21:02

yok oyle bisey
sadece adrese teslim oldugunda yada olmadiginda cep e sms geliyor
13 tl de posta sana geldiginde aliyorlar.odemeli gonderiyorlar sana

mavili_mavis 21.07.2009 08:13:41

Haberci oncelıkle gozun  ayndın dıyorum   vızen  onaylanmıs  ups  takıbın  soyle  baslıyor  almanyadan  senın  evrakların geldınde turkıyenınde  onay vermesı ıle  ups  devrıye gecıyor ınterneten  ups  yazarsın googleye   cıkar  zaten orda passaport  sorgula var oraya bas ve   sag  tarafında takıp numarası yazar  kagıtakı takıp  numarasını oraya   yaz  ve okeyle  sonra  ısımın  adresın  ve  kımın alacak oldugu bılerı  yazar  altında da  kargon  suanda nerde bulunuyorsa kademe  kademe  yazar  umarım yardımcı olabılmısımdır...

Allah yar  ve yardımcımın olsun

mavili_mavis 21.07.2009 08:17:19

Birde  şu konsolosluktan arama  demısınız  neden arasınlarkı sızı sızın sonucta  upse ye para  yatırdınız  evınıze kadar gelecek  pass ( o aramalar  sadece  ups  almayan kısıler ıcın  konsolosluga gıdıp kendılerı  alıyorlar o yuzden ) :)

haberci 21.07.2009 14:18:12

anladım arkadaslar ..tşk yardımın için mavili_maviş..

Sayfa: [ 1 ]