ALMANCAX => Almanya Aile Birleşimi, Pasaport, Almanya Vize, Almanya Oturma ve Çalışma İzinleri, Sigorta, Almanya'da Ehliyet Kullanımı Gibi Konular

Konu: 5 ay sonra sonunda vizem elimde

Sayfa: [ 1 ]

suuu 31.07.2009 15:33:17

clap:)  uzun bi süre sonra vizem az evvel geldii..darisi beleyenlerin basina..

asmem6544 31.07.2009 15:35:11

Hayırlı olsun kardeşim.Darısı bizim başınıza.Ne zeman başvurdun sen ve eşin alman vatandaşımıydı.biraz anlatırmısın.kira ve maaş ne kadar...
Tekrar hayırlı olsun Allah C.C utandırmasın..

suuu 31.07.2009 15:58:57

cok tesekkür ederimm..ben muracatimi 23martta yaptim bugun geldii..uzun bi süre bekledimm anlicaginizz aradik bi haftaya kadar dediler aricaz söylücez die ozamandan buzamana 6 hafta gecti..esim türk vatandasi..evimiz kira degil..maasi konusunda cok fazla bilgim yok..ikimizinde illk evliligi akraba bagida yok ama uzun sürdü..darisi basiniza insAllah cok beklemezsiniz..

haberci 01.08.2009 02:44:17

çok beklemissiniz yav:(ama degmiş sonucta tebrikler,Allah hayırlı ugurlu etsin inş.....istanbuldan mı başvurmustunuz? almanyadaki yabancılar dairesi ne zaman onay verdi?ve ne zaman vizeniz elinize gecti?tarihleri yazarsanız sevinirimm..

suuu 04.08.2009 23:49:42

ewet istanbuldan basvuru yaptim..onay verdik die haber geldi onun ardinda 3 gun sonra elimdeydi ama toplam 5 ay sürdü sanirim evraklarimizi kenari koyup unutmuslar ustune düstük kisa zaman sonra cikti

Sayfa: [ 1 ]