CeW 06.08.2009 02:35:08
(iltifat felan değil(zaten beceremem))
)
bırakmayacağım gayri
. Herkese hayırlı surfler
Almancalı günler. bide geçmiş Kandiliniz mübarek olsun.
CeW 06.08.2009 19:20:53
arkadaşlar da heralde benimle aynı durumdalar - neyse inşAllah ben araştırıp bulursam buraya kendi sorduklarıma cevap vermeye çalışacağım
)
Sahjn 08.08.2009 16:16:46
CeW 08.08.2009 21:56:35
- valla kusura bakma , yanlız eğer darılmayacaksan sana birşey sormak istiyorum? - akıllı bir insan , hani birçok şeyi geçmiş birisi artık akıl baliğ olmuş birisi sence yukarıda yazan yazıdaki probleme bakarak mı karar verir yoksa karşısındaki insanın görünüşüne bakarak mı? yani sen bi doktor olsan - insanları dertlerine bakarak mı muayene edersin yoksa görünüşlerine bakarak mı muayene edersin - eğer ikinci şıkkı tercih ettiysen - sen ayağı ağrıdığı için sana gelen birisinin ayağını kesmiş olacaksın
çünkü adam aslında bel fıtığı geçiriyordur - fıtık ağrısı ayağına vurduğu için hasta ayağından şikayetle doktora gelmiştir
)) - inşAllah birgün öğrenirim Üniversiteli öğrenci nasıl konuşur? ama şuan keşke yukarıdaki soruların cevaplarını öğrensem - ne güzel olacak
)) kırdıysam kusura bakma - konuşmalarım bazen insanları üzebiliyor.
Sahjn 08.08.2009 22:23:00
Alıntı yapılan: CeW - Ağustos 06, 2009, 02:35:08 ÖÖ
Öncelikle Selamun Aleykum Alemin kral Almanca forum sakinleri(iltifat felan değil(zaten beceremem))
sorum ne almancanın grameri ile nede bir çeviri (hep böyle oluyordu da)
CeW 17.08.2009 03:38:45
- est. dostlar arasında bazen oluyor yanlış anlaşılmalar .
bundan dolayı böyle birşeyle başladım - eh bizde yiğidi öldür hakkını yeme derler
... bide belki üyelik bilgilerine bakıp mesaj sayımın azlığına dikkat edebilirsin ve bu yüzden de sanki daha önce hiç mesaj yazmamışım zannedebilirsin - bu siteye birden fazla kayıt yaptırmıştım ... sanırım bu en son kaydım
- bide profilimi kontrol ettim de yaşım ile alakalı bir bilgi yoktu
- sen nerden anladın benim kaç yaşında olduğumu? belki SBS yazısına bakıp hemen orta öğrenimde birisi zannettin mi yoksa
orda da bi düzeltme yapayım SBS değilde STS olması gerekiyor
) demek ki o zaman dikkat etmemişim pek
.
)) ama olsun bizim için durmak yok araştırmaya devam