kadriye_01
10.08.2009 17:02:49
slm eşim bugün yabancılar polisine gitti durumunu anlatmak için randevunuz yok deyip içeri almamışlar telefon açın demişler eşimde telefonda anlatmış başımıza gelenleri telefondaki bayanda eşiniz tekrar trden müracaat edecek biz değerlendireceğiz demiş şimdi ben müracaat etsem tekrar red alma olasılığım ne kadar diyelimki red aldım ne olacak o zaman ne yapmam lazım benim, acaba biz avukatlamı halletsek herşeyi birde sizlere bir sorum daha olacak benim ilk müracaatım ankaraydı ikametim adana olduğu için ama şuanda biz alanyaya taşındık( biliyorsunuz trde bayan evli bile olsa ailesi nerdeyse orda oturur bende ailemle yaşadığım için alanyadayım buraya yerleştik)burasıda izmire bağlı ben şimdi izmirden müracaat edince buda sorun olurmu ankaradan red aldın diyemi izmire gittin derlermi cvplarınız için şimdiden çok tşkrler ALLAH yar ve yardımcımız olsun
kadriye_01
11.08.2009 16:28:19
slm arkadaşlar sanırım yoğunsunuz 2 gündür kimse cvp vermedi bende asıl yapmam gerekeni yaptım ankara alman konsolosluğunu aradım ve ikametimin değiştiğini belirtim daha önce kendilerine başvurduğumu şimdi ne yapmam gerektiğini sordum tel çıkan bayan ne kadardır ordasınız dedi 1.5 aydır dedim süreklimi geçici bir durummu dedi bende ailemle yaşadığım için sürekli dedim o zaman izmire başvuracaksınız ama ilk başvuruyu ankaraya yaptığınız belirteceksiniz dedi bende ank kaşesi var pasaportumda dedim zaten onlar gerekirse bizden bilgi alırlar dedi benden başkasınada gerekebilir diye bu bilgiyi paylaşmak istedim ALLAH yar ve yardımcımız olsun